În timp ce, despre PNL-işti aflăm că petrec pe unde apucă sau îi vedem doar dând din gură, aiurea, pe Facebook, alţii, precum social-democraţii giurgiuveni fac ceea ce le-au promis oamenilor, atunci când le-au cerut încrederea.

Vicepreşedintele Consiliului Judeţean Giurgiu, Lucian Corozel, a anunţat pe Faebook faptul că se lucrează atât pe DJ 412 A, dar şi pe DJ 602.

“Se lucrează intens pe DJ 412A, la Hobaia. Astăzi(joi, 4 iunie, n.r.) se va finaliza turnarea primului strat de asfalt pe tronsonul de drum județean dintre Hobaia și Malu Spart, lucrare ce are loc în cadrul proiectului „Reabilitare drum județean DJ 412A Ogrezeni – Malu Spart, 8,54 km”, proiect finanțat prin P.N.D.L II. Mulțumim constructorului pentru mobilizare și pentru disponibilitatea de a termina această lucrare înainte de termenul de finalizare! Ne cerem scuze pentru disconfortul creat în timpul execuției lucrării și în același timp vă mulțumim pentru răbdarea de care ați dat dovadă și pentru înțelegere!

Tot astăzi, la Săbăreni, Direcția Județeană de Transport și Administrare a Drumurilor Județene a efectuat lucrări de reparații curente și plombare pe drumul județean DJ 602, de la intersecția cu drumul DJ 601A până la intersecția cu drumul național DN 7”, a scris Lucian Corozel, pe Facebook.

1 COMENTARIU

  1. […] În timp ce, despre PNL-işti aflăm că petrec pe unde apucă sau îi vedem doar dând din gură, aiurea, pe Facebook, alţii, precum social-democraţii giurgiuveni fac ceea ce le-au promis oamenilor, atunci când le-au cerut încrederea. Vicepreşedintele Consiliului Judeţean Giurgiu, Lucian Corozel, a anunţat pe Faebook faptul că se lucrează atât pe DJ 412 A, […] Sursa: giurgiu-net.ro Articol sursa: Unii cu chermezele, alţii cu FAPTELE. Conducerea CJ Giurgiu: Se lucrează pe mai multe drumuri jude… […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.