Ştie toată lumea că, în urmă cu aproximativ 2 săptămâni, la şefia Serviciului de Gospodărire a Apelor Giugiu a fost numit un apropiat de-ai lui Toma Petcu, Ionuţ Badea(foto jos). Cel care a înlocuit-o pe Florina Tudor care, la rândul său, îl înlocuise pe controversatul Gabriel Drăgan. Exact, pe prietenul interlopilor, susţinut tot de PNL pentru funcţia respectivă.

După cum prea bine se poate observa, marele „proiect politic” al fostului deputat ALDE Toma Petcu este mai degrabă acela de a-i răsplăti pe cei care l-au urmat înapoi la PNL Giurgiu, cu posturi călduţe şi foarte bine plătite.

Revenind la Ionuţ Badea, surse politice ne-au transmis că şi-ar fi început domnia în forţă. Mai exact, cu o mare chermeză, pe data de 22 mai. Aceleaşi surse de încredere ne-au spus că tânărul şef ar fi dat adunarea şi toţi angajaţii de la instituţie s-ar fi prezentat la Făcău, un sat al comunei Bulbucata, unde instituţia are o cabană. S-ar fi lăsat cu miel la proţap, saramură de peşte, băuturi fine, lăutari… Că doar starea de alertă e pentru proşti, nu şi pentru PNL-işti, în orice instituţie ar lucra ei.

Ionuţ Badea(PNL)

Sursele noastre ne mai transmit că, la un moment dat, vesel nevoie mare, domnul Badea ar fi luat cuvântul şi le-ar fi spus angajaţilor care e locul lui, dar mai ales al lor acolo. Că el a fost adus de Toma Petcu, dar ar fi strecurat şi un „avertisment” drăgălaş către doamnele din sală. Cine a auzit ce-a spus, poate confirma, desigur!

Tot potrivit surselor noastre, directorul PNL-ist, la finalul petrecerii, le-ar fi spus oamenilor că trebuie să pună bani ca să plătească pentru ce au consumat.

Foarte frumos!

Alo, domnule Motreanu, vedeţi, domnule, că vă fac ăştia de băşcălie prin judeţ cu prostioare multe şi mărunte. Şi, în loc să creşteţi în sondaje, vă prăbuşiţi precum Orban după poza cu chermeza de la Guvern.

P.S. Ne-au mai şoptit nişte păsărele că domnul director de la Ape şi-ar fi însuşit nu una, ci două maşini ale instituţiei. Că le-o conduce şoferul precum Van Damme în faimoasa poză, nu ştim, dar ce e clar este că, pe banii statului, toate drumurile tânărului Badea sunt asigurate. Bine, am aflat şi că ar fi nişte controale, acum, la instituţie, întrucât pe foile de parcurs ar apărea în jur de 1.000 de kilometri, făcuţi zilnic de domnul director. Văleu, unde mergeţi, domnule Badea, zilnic, în control, în Grecia? Vom reveni cu amănunte!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.