Preşedintele executiv al PSD Giurgiu, Marian Mina, a făcut această declaraţie, pe pagina sa de Facebook.

„În timp ce românii suferă și sunt înecați în amenzi, o mână de neisprăviți sfidează toate regulile și încalcă legislația pe care tot ei o impun cu forța. Fotografia care a făcut carieră în rețelele sociale, cu vârfurile guvernului bând și mâncând la Palatul Victoria ca la birtul gării, reprezintă imaginea actualei puteri politice.

Iresponsabili, sfidători, obraznici, miniștrii Cabinetului Orban arată înca o dată ca nu dau nici doi bani pe românii pe care îi persecută și care le asigură lor traiul de parveniți. „Cina cea de taină” a Guvernului Orban nu avea drept scop rezolvarea problemelor salariale ale angajaților DGASPC Giurgiu sau decontarea cheltuielilor administrațiilor locale, ci degustarea de spirtoase și de trabucuri cubaneze fine, mai scumpe decât venitul minim garantat.

După ce s-au bătut cu pumnii în piept că au dat afară „ciuma roșie”, leprele galbene calcă în picioare legi, îsi bat joc de oameni și fură pe rupte. Marș acasă, golanilor, destul v-ați bătut joc de țara asta! Demisia!”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.