Deputatul PNL Toma Petcu a recidivat şi iar a ieşit pe Facebook cu o declaraţie plină de dezinformări şi acuzaţii la adresa preşedintelui Consiliului Judeţean Giurgiu, Marian Mina.

De această dată, printre minciunile lansate public se numără aceea că CJ şi Spitalul nu ar fi depus cererea pentru acreditarea PCR şi nici documentele necesare pentru accesarea de fonduri europene destinate luptei împotriva COVID-19.

L-am întrebat pe preşedintele Consiliului Judeţean Giurgiu cum comentează declaraţiile deputatului şi vă redăm integral declaraţia acestuia:

Iar s-a trezit, azi, Tomiţă după somnul de frumuseţe şi s-a gândit: ce să facă el ca să fie sigur că îl pune Orban pe lista de senatori PNL, la alegerile viitoare? Şi, pentru că nu ştie şi nici n-a făcut vreodată ceva concret pentru Giurgiu, a ieşit din nou pe Facebook cu minciuni şi acuzaţii la adresa mea. Dacă doar la asta se pricepe parlamentarul, ce să-i ceri mai mult?Nu-mi face plăcere să răspund iar şi iar la aceleaşi aberaţii, dar, din respect pentru giurgiuveni, îi mai spun o dată: Cârtiţo, termină cu minciunile, că te faci de râs! Şi dă afară consilierii ăia, că îi plăteşti degeaba! Vezi că-ţi umblă la Facebook şi fac mişto de tine, postând prostii în numele tău!

Cât tupeu să ai ca să spui că tu, Toma Petcu, şi Alexandru Andrei aţi făcut lobby pentru acreditarea PCR-ului? Care PCR, don’ deputat? Ăla despre care ziceai că nu există, că nu l-am cumpărat? Cum e, l-am cumpărat sau nu? Te invit la Spital să-ţi arăt şi celelalte achiziţii despre care spui că nu le-am făcut! Să verifici şi circuitele, să vezi dacă oamenii sunt echipaţi corespunzător.

Observ că vă daţi de mari specialişti în sănătate şi înţeleg că aveţi o mare problemă cu managerul SJU. De fapt, tot ce v-a interesat în legătură cu Spitalul Judeţean a fost să schimbaţi conducerea. Cu cine vreţi s-o schimbaţi, cu manichiurista secretarei Danciu, cu vreo mătuşă de-ale lui Chiran, cu frizeriţa lui Marin Anton, cu însuşi Dumitru Beianu, cu cine?

Apropo, când v-aţi dus la Ministerul Sănătăţii, tu şi Andrei, aţi încăput amândoi odată pe uşă? Întreb pentru o prietenă!Mai spune deputatul cu activitate ZERO că n-am depus cererea de acreditare pentru laboratorul de genetică moleculară. Tomiţă, tu ce visezi noaptea scrii ziua sau îţi compune textele prietenul „cronicar”? Să le mai citeşti odată, că dacă le scrie după 14.00, e grav.

Toma Petcu, minţi şi când spui că nu am depus documentaţia pentru fondurile europene, minţi şi când spui că PNL are vreo legătură cu ceva din lupta împotriva COVID-19, dusă la Giurgiu. N-aţi făcut nimic, aţi stat ascunşi în casă şi v-aţi lăudat unii pe alţii, pe Facebook, sau i-aţi atacat pe cei care chiar au muncit în perioada asta. Minţi în fiecare propoziţie postată şi o să-i pierdeţi şi pe cei câţiva care mai aveau încredere în voi!

Tu vorbeşti de incompetenţă? Aţi umplut Prefectura şi instituţiile din subordine cu habarnişti care fac mai mult rău decât bine, într-o perioadă atât de dificilă ca aceasta. Asta aţi făcut în toată ţara. Atât.Tomiţă, spre deosebire de tine, mie îmi plac faptele, nu vorbele şi consider că „luptele” se câştigă prin muncă, prin proiecte, la serviciu, NU pe Facebook. Cu toate astea, ştim amândoi că ai pierdut şi aici„, ne-a declarat Marian Mina.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.