Preşedintele Consiliului Judeţean Giurgiu, Marian Mina, a postat, recent, pe pagina sa de Facebook, un mesaj prin care critică dur atitudinea Guvernului Orban faţă de români, în speţă faţă de judeţele în care majoritatea a ales PSD.

Liberalii continuă să considere că județele în care majoritatea populației a votat PSD sunt de mâna a doua, astfel încât locuitorii acestora sunt privați abuziv de dreptul constituțional de acces la serviciile publice de sănătate. Principala preocupare a PNL este satisfacerea clientelei proprii, nu administrarea eficientă a unei țări aflate într-o multipla criză, economică și de sănătate.

Toate eforturile noastre de a aduce un echipament PCR în județ, de a-l monta într-un spațiu adecvat și de a pregăti medicii pentru a lucra cu acest aparat sunt zadarnice, câtă vreme Ministerul Sănătății nu își găsește timp să acrediteze Spitalul Județean Giurgiu să folosească PCR-ul în folosul giurgiuvenilor. Dar cum în guvernul ăsta se pare că beau apă unii după alții, preocupându-se numai să-și aranjeze rubedeniile în funcții plătite din bani publici, după ministrul Grindă, a venit rândul lui Nelu Tătaru să aplice modelul liberal de succes în propășirea neamurilor, făcându-și timp să și le numească în conducerea instituțiilor publice și a societăților comerciale cu capital majoritar de stat.

Neabătându-se de la sloganul ”prin noi înșine”,
guvernul liberal a umplut sistemul sanitar românesc cu gropari, chelneri, șefi de sală, coafeze și lăutari, implementând astfel propriul program de guvernare cu oameni dedicați, specialiști în îngropăciuni, fanfare, parastase și colivă”, a scris Marian Mina, pe Facebook.

De altfel, Prefectura Giurgiu, în loc să dea o mână de ajutor în acest caz, să facă demersuri pentru ca PCR-ul şi plasmafereza să poată fi folosite cât mai repede, are cu totul şi cu totul alte preocupări. De exemplu, se ocupă să facă o a doua plângere la Ministerul Sănătăţii faţă de managerul SJU Giurgiu, Mihaela Raţă. Poate-poate, de data asta, PNL-ul reuşeşte să o schimbe… Deşi nu au motive, deşi cadrele medicale din spital fac scut în jurul său.

În afară de faptul că documentul este o mare aberaţie per ansamblu, mai şi minte doamna prefect când se referă(inclusiv) la cazarea medicilor. Alo, doamna prefect, Consiliul Judeţean s-a ocupat de tot ce înseamnă cazarea şi transportul medicilor şi ca loc şi în ceea ce priveşte cheltuielile! Mai aveţi să spuneţi că, de fapt, Prefectura, graţie lui Toma Petcu, a alocat 48 de miliarde la Spital, nu Consiliul Judeţean.

Să vă fie ruşine!

Iată, dragi giurgiuveni că asta-i preocupă pe ei, să-şi pună oamenii lor, la DSP, la DSV, la Casa de Asigurări de Sănătate, peste tot! Oare pentru conducerea Spitalului Judeţean o pregătesc pe doamna secretară Danciu? Ne întrebăm şi noi…

Aşa vor ei să demonstreze că le pasă de sănătatea, de educaţia, de bunăstarea giurgiuvenilor?!

1 COMENTARIU

  1. […] Preşedintele Consiliului Judeţean Giurgiu, Marian Mina, a postat, recent, pe pagina sa de Facebook, un mesaj prin care critică dur atitudinea Guvernului Orban faţă de români, în speţă faţă de judeţele în care majoritatea a ales PSD. „Liberalii continuă să considere că județele în care majoritatea populației a votat PSD sunt de mâna a doua, […] Sursa: giurgiu-net.ro Articol sursa: Marian Mina: „Ministerul Sănătăţii nu-şi găseşte timp să acrediteze Spitalul nostru pentru… […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.