Preşedintele PSD Giurgiu, senatorul Niculae Bădălău, a făcut aceată declaraţie într-o postare pe Facebook.

„Economia a început să o ia la vale. Nivelul de trai e în cădere liberă! Conform INS, creșterea economică a scăzut în primul trimestru din 2020, de la +4,1% lăsat de PSD, la +2,4% în guvernarea PNL. Și încă nu au apărut efectele pandemiei!

Dar se vede deja traiectoria prăbușirii! Fundul gropii va fi undeva la finalul acestui an sau începutul anului viitor! Așa estimează toate organismele financiare (FMI, Comisia Europeană sau Consiliul Fiscal), care văd o cădere amețitoare până la -5% sau chiar -9%!

Doar ministrul Finanțelor vede artificii și încă mai crede că România va avea cea mai rapidă revenire din UE. Cîțu și-a pierdut total uzul rațiunii și nu mai poate fi luat în serios de nimeni!

Fără un PLAN serios și coerent de sprijinire a economiei românești, prăbușirea puternică a acesteia este iminentă!”, a scris Niculae Bădălău, pe Facebook.

1 COMENTARIU

  1. […] Preşedintele PSD Giurgiu, senatorul Niculae Bădălău, a făcut aceată declaraţie într-o postare pe Facebook. „Economia a început să o ia la vale. Nivelul de trai e în cădere liberă! Conform INS, creșterea economică a scăzut în primul trimestru din 2020, de la +4,1% lăsat de PSD, la +2,4% în guvernarea PNL. Și încă nu au […] Sursa: giurgiu-net.ro Articol sursa: Senatorul Niculae Bădălău: Cîţu vede artificii şi şi-a pierdut total uzul raţiunii […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.