Preşedintele executiv al PSD Giurgiu, Marian Mina, a făcut această declaraţie pe pagina sa de Facebook:

Principalele preocupări ale lui Ludovic Orban sunt să preia personal șefia Comitetului Național pentru Situații de Urgență, dându-i în cap lui Marcel Vela (invidios pe geaca lui de piele), și să își consolideze poziția în partid prin angajarea fără concurs a tuturor pilelor și rubedeniilor, nu să aibă grijă ca guvernul pe care aparent îl conduce să se încadreze în timpul prevazut de Constițutie pentru intrarea în vigoare a actelor normative.

Consecința directă și iresponsabilă este ca vom avea un weekend fără repere de distanțare socială, fără o coordonare care să le arate românilor că acolo, sus, cineva responsabil are grijă de ei și este preocupat de viața și soarta lor. Este o dovada evidentă a lipsei de interes față de oameni.

Am încredere că românii vor fi prudenți „pe persoană fizică”, dacă guvernul nu este în stare, nu este interesat sau nu vrea să anunțe niște măsuri clare, precise și la timp.

Soarta și siguranța românilor trebuie să fie în mâinile unor oameni politici responsabili, competenți și gata de acțiune imediată, nu să fie jucată la loteria intereselor personale de niște aventurieri nepricepuți și lacomi„, a scris Marian Mina, pe Facebook.

1 COMENTARIU

  1. […] Preşedintele executiv al PSD Giurgiu, Marian Mina, a făcut această declaraţie pe pagina sa de Facebook: „Principalele preocupări ale lui Ludovic Orban sunt să preia personal șefia Comitetului Național pentru Situații de Urgență, dându-i în cap lui Marcel Vela (invidios pe geaca lui de piele), și să își consolideze poziția în partid prin angajarea fără […] Sursa: giurgiu-net.ro Articol sursa: Preşedintele executiv al PSD Giurgiu: „Principalele preocupări ale lui Orban sunt să preia şef… […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.