De-a râsu’ plânsu’, cu Toma Petcu, deputat PNL, fost ALDE, fost PNL, fost PD.

Nu aşa s-a intitulat emisiunea de azi, dar n-ar fi fost rău. Pentru că aproape întregul timp alocat, la Open TV, fostului ministru al Energiei, Toma Petcu, a părut, mai degrabă, ca o mare justificare a domniei sale cu privire la traseism politic, el fiind printre campionii de la Giurgiu.

Nu ştim de unde naiba aţi scos dumneavoastră alea „minimum 35%” pentru PNL Giurgiu în acest moment, că nouă ni s-a părut, din atitudine, că v-ar fi cam frică să nu le pierdeţi şi p-alea maximum 11%(pe surse!), cifră care pare cu adevărat mai aproape de realitate.

Luat la bani mărunţi de către giurgiuvenii care au urmărit emisiunea online, Toma a răspuns şi nu prea la întrebările lor, cele mai multe fiind pertinente şi… foarte înţepătoare. Una a vizat şi „trădările” sale, ştiute fiind cazurile Lucian Iliescu, Daniel Chiţoiu, respectiv Călin Popescu Tăriceanu. De altfel, acesta din urmă l-ar fi numit pe Toma chiar „cârtiţă”, cu bătaie clară la abilităţile domnului deputat Petcu în ale… ştiţi voi, subteranului politicii.

Şi ce credeţi că a răspus deputatul? Că, nu ştie dacă se poate vorbi de trădare din partea lui, ci mai degrabă din partea partidului(faţă de el). Incredibil!

Aşa răspuns nici lui Beianu sau lui Anton nu le-ar fi dat prin cap 😀

Deci, de trădător ce-a fost v-a făcut mare Lucian Iliescu pe care l-aţi săpat de nu s-a văzut şi l-aţi lăsat cu fundul în baltă, când avea mai mare nevoie de dumneavoastră? De trădător ce-a fost, v-a făcut Tăriceanu ditamai ministru al Economie, şef  pe care l-aţi abandonat, la prima strigare a celor care au pus mâna pe Putere?

A dracu „trădarea” asta, cum v-a făcut ea mare.

Cică, spune Petcu, ALDE ar fi „trădat”, continuând apropierea de PSD şi el, Toma Petcu, nu mai suporta… Ce chestie, PSD-ul a început să vă miroasă urât abia după ce nu mai era niciunul dintre partide la guvernare.

E cam nasol în Opoziţie, nu? Nu tu funcţie, nu tu funcţii pentru apropiaţi… Bănuim.

Eh, ce călduţă vă e acum „doctrina PNL-istă”, ce vi se potriveşte iar ca o mănuşă, după ce aţi aruncat-o, vesel, ca pe lenjeria intimă murdară! Şi-aţi mai şi ieşit public ca să ştie lumea că v-aţi… în el de PNL.

Hai că ne-aţi distrat maxim, azi, domnule Petcu şi apreciez nespus că n-aţi întrebat a 10-a oară ce-a făcut Marian Mina pentru spital, că o luam razna, zău! Ne bucurăm că, în sfârşit, aţi înţeles.

Dacă n-aţi apucat să le citiţi, iată câteva dintre comentariile postate de giurgiuveni, în timpul emisiunii(poate le răspundeţi, vreodată!):

*Fotografia este un trucaj-pamflet ce trebuie tratat ca atare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.