Prezent, azi, la o emisiune, la OPEN TV, deputatul fost ALDE, actualmente PNL Toma Petcu a fost întrebat de un giurgiuvean cum a răspuns în faţa legii, după ce şi-a publicat pe Facebook votul de la prezidenţiale.

Toma Petcu a spus că, de fapt, ar fi redistribuit o poză existentă. Ca şi cum faptul că aparţinea altcuiva l-ar scuti de răspundere. Nu. Simplu fapt că aţi arătat o opţiune politică, în ziua alegerilor, asta presupunea răspundere penală!

Din imaginea de mai jos se poate vedea clar că a fost o postare de sine stătătoare.

Deci, domnule Petcu, de ce minţiţi? Avem şi poza neblurată, dacă e nevoie să o prezentăm!

Apoi, presa naţională anunţa, la vremea respectivă, că fostul ministru al Energiei ar fi fost sancţionat, într-adevăr, dar cu avertisment. Purtătorul de cuvânt al IPJ Giurgiu, Ioan Sârbu, a declarat, pentru corespondentul Mediafax, că sancțiunea a fost aplicată în cadrul alegerilor prezidențiale.

„În cadrul alegerilor pentru președintele României a fost aplicată, duminică, o sancțiune contravențională, avertisment, unei persoane pentru continuarea propagandei electorale după încheierea acesteia”, a spus Sârbu.

CITIŢI AICI: Buletin de vot ștampilat, pus pe Facebook: Deși codul penal prevede amendă, un fost ministru ALDE a primit doar avertisment https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/politica/alegeri-prezidentiale-2019/buletin-de-vot-stampilat-pus-pe-facebook-desi-codul-penal-prevede-amenda-un-fost-ministru-alde-a-primit-doar-avertisment-1214426?fbclid=IwAR1gh9hkN2-hBoigjqGdBm6Kq3H3C55q2tf0lfkaV0FHa1jIbahKSvr9hqw

E, aşa e când eşti la butoane. Vă daţi seama ce se întâmpla dacă îşi posta buletinul un simplu om? Dar dacă o făcea vreun PSD-ist?

Ruşinică, domnule deputat! Dacă minţiţi cu uşurinţă pe o asemenea temă, cine să vă mai creadă cu altele?

1 COMENTARIU

  1. […] Prezent, azi, la o emisiune, la OPEN TV, deputatul fost ALDE, actualmente PNL Toma Petcu a fost întrebat de un giurgiuvean cum a răspuns în faţa legii, după ce şi-a publicat pe Facebook votul de la prezidenţiale. Toma Petcu a spus că, de fapt, ar fi redistribuit o poză existentă. Ca şi cum faptul că […] Sursa: giurgiu-net.ro Articol sursa: Deputatul PNL Toma Petcu minte cu neruşinare: „Am DISTRIBUIT o poză cu buletinul de vot! Am fost… […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.