Am primit la redacţie unul dintre cele mai frumoase mesaje ce ne-au fost trimise vreodată, cu rugămintea să îl publicăm. Sunt gândurile sincere ale părinţilor copiilor care învaţă la Şcoala Gimnazială din Malu Spart, judeţul Giurgiu, în clasa dascălului Rodica Bădălău.

Doamna Fănuţa Mihăiţă, mama uneia dintre elevele Rodicăi Bădălău, a fost vocea tuturor celor care doresc să-i transmită doamnei învăţătoare întreaga lor recunoştinţă pentru toate lucrurile extraordinare pe care le-a făcut împreună cu elevii săi! Şi în timpul şcolii, dar şi în această grea perioadă, când cursurile s-au desfăşurat online. Elevii, părinţii şi dascălul Rodica Bădălău(ca de altfel toţi cei care merg la Şcoala din Malu Spart) au desfăşurat activităţi deosebite, despre care am scris AICI: SPECIAL: „Şcoala continuă de acasă”, un proiect de succes, la Malu Spart. Educaţie, dar şi distracţie, „de la distanţă”.

Iată, însă, mesajul pe care părinţii ne-au rugat să îl publicăm:

Cuvintele nu pot exprima recunoștința pe care o simtim noi, mămicile, pentru dumneavoastră, draga noastra doamnă învatatoare! Multumim pentru sfaturile înțelepte, pentru dragostea cu care îmbrățișați fiecare copil în parte. Vă iubim, vă suntem recunoscătoare pentru toată munca depusă cu copiii! Vă dorim tot binele din lume!”

Aşa cum tot ceea ce face Rodica Bădălău pentru elevii săi aduce bucurie în sufletele lor şi ale părinţilor lor, şi mămicile şi-au dorit, iată, să îi aşeze doamnei învăţătoare un zâmbet pe chip şi să-i bucure sufletul bun! Ce poate fi mai frumos şi mai înălţător decât să ştii că eşti respectat, apreciat, iubit, că eşti dascălul lor preferat? 🙂

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.