Pentru că, domnule Vasile Mustăţea, în mandatul dumneavoastră de preşedinte al Consiliului Judeţean Giurgiu, timpul s-a oprit în loc în ceea ce priveşte dezvoltarea, ar trebui să tăceţi!

Pentru că, domnule Mustăţea, în mandatul dumneavoastră, nu a fost realizată vreo investiţie semnificativă la Spitalul Judeţean de Urgenţă Giurgiu, ar trebui să vă vedeţi de treburile de la Prefectură şi să păstraţi liniştea, când vine vorba despre sistemul sanitar!

Pentru că, domnule Vasile Mustăţea, în mandatul dumneavoastră, au fost blocate mai multe proiecte europene şi CJ Giurgiu a fost nevoit să dea înapoi milioane de euro(din banii noştri), ar trebui vă fie ruşine! Ar trebui să refuzaţi ordinul de partid de a critica, în conferinţe de presă, orice aspect al activităţii din instituţia menţionată! Aşa ar fi de bun simţ şi ar însemna că mai aveţi un strop de respect pentru giurgiuveni!

Aşa cum vă spuneam ieri, preşedintele Consiliului Judeţean Giurgiu, Marian Mina, a prezentat, într-o emisiune la Open TV, situaţia corecţiilor pe care judeţul Giurgiu le-a plătit, din cauza proastei administrări, în mandatul lui Mustăţea, a unor proiecte europene. De asemenea, aşa cum ştiţi, CJ Giurgiu a fost nevoit să returneze banii primiţi de la UE pentru un drum judeţean.

Iată situaţia, prezentată de Mina:

Corecţii plătite de judeţul Giurgiu, în mandatul lui Vasile Mustăţea:

„Pe Programul Operaţional Regional 2007-2013

  1. Proiectul privind Drumul Judeţean 603– corecţie procedură de achiziţie şi ca urmare a rezilierii contractului de execuţie şi întârzierilor masive, evenimente petrecute în timpul mandatului lui Vasile Mustăţea. Datorită diligenţelor făcute de CJ Giurgiu în timpul mandatului lui Marian Mina, CJ Giurgiu a reuşit, prin asumarea realizării restului de lucrări pe banii instituţiei, să anuleze decizia de a restitui întreaga valoare a contractului. Aceeaşi situaţie s-a înregistrat şi la DJ 411
  2. Restaurarea şi valorificarea turistică durabillă a monumentului istoric Mănăstirea Fortificată Comana şi modernizarea infrastructurii conexe- corecţie procedură de achiziţie, în mandatul lui Vasile Mustăţea, corecţie recuperată pe timpul mandatului lui Marian Mina.

Programul de Cooperare Transfrontalieră România-Bulgaria 2007-2013

  1. Asigurarea unui management eficient a intervenţiei comune în situaţii de urgenţă la zona transfrontalieră Giurgiu-Ruse- corecţie procedură achiziţie, în timpul mandatului lui Mustăţea
  2. Operaţiuni Transfrontaliere Ecologice pentru o Zonă de Afaceri Integrată- deoarece nu s-au încadrat în termenul de implementare, cheltuielile declarate ulterior au fost neeligibile
  3. Reabilitarea şi modernizarea infrastructurii de acces în zona transfrontalieră Giurgiu-Ruse- deoarece nu s-au încadrat în termenul de implementare, CJ a restituit toată sumă cheltuită. În timpul mandatului lui Mustăţea, a fost acordat constructorului un avans(2, 5 milioane de euro) care nici pînă acum nu a fost recuperat, deşi este un dosar pe rol.

Programul Operaţional Sectorial „Creşterea Competitivităţii Economice” 2007-2013

  1. Registrul Agricol Geospaţial Giurgiu- corecţie procedură de achiziţie”.

Aceasta este realitatea. Mulţi bani pierduţi aiurea, probabil din cauza unor obsesii(vezi Beianu), ambiţii sau pură nepricepere.

Cine-şi imaginează că giurgiuveanul are memorie scurtă, pariază pe o carte pierzătoare! Pariu?

Fotografia este un pamflet ce trebuie tratat ca atare

1 COMENTARIU

  1. […] Pentru că, domnule Vasile Mustăţea, în mandatul dumneavoastră de preşedinte al Consiliului Judeţean Giurgiu, timpul s-a oprit în loc în ceea ce priveşte dezvoltarea, ar trebui să tăceţi! Pentru că, domnule Mustăţea, în mandatul dumneavoastră, nu a fost realizată vreo investiţie semnificativă la Spitalul Judeţean de Urgenţă Giurgiu, ar trebui să vă vedeţi de treburile […] Sursa: giurgiu-net.ro Articol sursa: Judeţul Giurgiu a dat înapoi UE milioane de euro din cauza proastei administrări a unor proiecte,… […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.