Continuă PeNeLizarea instituţiilor publice din Giurgiu, în frunte cu Prefectura Judeţului! Au îngălbenit băieţii ăştia tot, iar prefectul Aneta Matei face cum face şi-şi mai lărgeşte niţel organigrama, strecurând, periodic, iată, câte un consilier personal.

După cum ştiţi, o are şi pe „secretara” Dana Danciu, şefa OFL Giurgiu, dar ieri l-ar fi chemat la ordin şi pe Mihai Matei, PNL-ist de meserie, contracandidatul de serviciu al… oricui vrea să ajungă primar al municipiului Giurgiu din partea PNL.

Sursele noastre ne-au transmis că domnul Matei ar avea tot program de gravide, la fel ca Dana Danciu, adică maximum 4 ore. Cât priveşte atribuţiile, bănuim că nici domnia sa nu va şti vreodată care sunt acestea, dar important e ca leafa din banii publici să meargă.

Cât o fi leafa, e, asta-i întrebarea!

Doamna prefect, nu vă supăraţi pe noi, dar ce naiba faceţi cu atâţia consilieri? Că nu se vede vreo activitate de senzaţie în instituţia pe care o conduceţi. Şi-apoi, la ce vă trebuie atâţia care să vă consilieze, Dana nu e suficientă, pardon!, de ajuns?

De asta vă arde vouă acum, PNL? Să le umpleţi buzunăraşele alor voştri, din bani publici, în loc să vă luptaţi cu toate armele posibile ca să ajutaţi giurgiuvenii, sistemul de sănătate, autorităţile locale, în nemernica asta luptă cu COVID- 19?

Tare tomiţă, pardon!, fomiţă v-a fost şi multe guri aveţi de hrănit. Păcat că nu intră şi poporul în categoria celor care vă interesează.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.