Pe 10 aprilie, pompierii giurgiuveni anunţau că au salvat, dintr-un canal de scurgere a apei, un bărbat care s-ar fi aruncat singur acolo. S-a întâmplat în localitatea Podu Doamnei, iar întâmplarea s-a repetat, chiar pe 1 mai.

Astfel, acelaşi giurgiuvean s-a băgat singur în canalul cu pricina, el fiind salvat a doua oară de angajaţii ISU Giurgiu.

“Acțiunea a avut loc în data de 01 mai a.c., în jurul orei 21:45, în localitatea Podu Doamnei. La locul evenimentului s-a deplasat o autospecială de stingere cu apă și spumă din cadrul Gărzii de Intervenție Roata de Jos. Pompierii au acționat pentru extragerea unui bărbat, în vârstă de aproximativ 30 de ani, dintr-un canal de scurgere a apei, adânc de aproximativ 2 m. Persoana în cauză a fost preluată de un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Giurgiu”, anunţă pompierii giurgiuveni.

Este evident că tânărul cu pricina are probleme de sănătate şi, în ambele cazuri, spun martorii, el ar fi fost sub influenţa băuturilor alcoolice şi ar fi făcut scandal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.