În toată perioada asta atât de grea pentru noi toţi, Toma Petcu( don fost ministru al Energiei de la ALDE, deci în Guvernarea PSD, revenit în PNL Giurgiu pe motiv de iubire necondiţionată 😀 faţă de Orban) a avut vreo trei ieşiri publice.

Chiar că ieşiri, dar d-alea „necontrolate”.

S-a cocoţat în vârful patului şi-a ţipat pe Facebook, desigur! Că, dacă Iohannis i-a zis să #stea_în_casă, i-o fi fost frică omului să iasă ca să verifice realitatea, în teren.

Toate trei ieşirile, variaţiuni pe aceeaşi temă: ce-a făcut Marian Mina, ca preşedinte al Consiliului Judeţean Giurgiu, pentru Spital?

Au fost emisiuni televizate, articole în presă, declaraţii oficiale ale colegilor parlamentari, ale conducerii Spitalului. Şi toate au conţinut informaţiile cerute: câte echipamente de protecţie au fost luate sau urmează să ajungă la Spital, câte ventilatoare, aparatul de testare rapidă PCR, tuneluri de dezinfectare, cazare şi transport pentru medici, tot ce a fost cumpărat cu cele peste 60 de miliarde de lei vechi, alocate prin Hotărâre a Consiliului Judeţean Giurgiu. Deja le-au învăţat giurgiuvenii pe de rost. Doar el se pare că are oarece probleme cu ţinerea de minte.

Deci, alaltăieri, ca după un somnic lung, de Paşte, apare iar Toma Petcu, aşa, în prag, ca o prinţesă adormită, şifonată şi zburlită şi strigă: bă, dar Mina ăsta, ce-a făcut el pentru Spital?

Nu, serios! Începem să credem că, de fapt, Petcu ţine mult la Mina şi de aceea îi ridică mingea la fileu, că îi place să-l vadă şi să-l audă la TV, că, nah, dacă băiatul e simpatic şi lu’ Toma îi place. 😀

Bine, mai degrabă ni-l imaginăm pe şeful lui, Orban, la capul patului deputatului, urlând:

-Petcu, trezirea, ce dracu! Mai zi şi tu ceva, repede, despre coronavirus şi spital, că ne îngroapă PSD-ul!

Şi Petcu, aiurit, buimac, trezit dintr-un lung somn de frumuseţe, ce să zică, pentru că nu mai ştie altceva: -Mina, ce-ai făcut pentru Spital? PSD e naşpa. Trăiască PNL!

Hohote în sala de teatru, fără aplauze.

Gata, don Orban, a zis! Mulţumit? Acu’, puteţi să-l pupaţi!

De: la revedere.

*Acesta este un pamflet ce trebuie tratat ca atare!

1 COMENTARIU

  1. […] În toată perioada asta atât de grea pentru noi toţi, Toma Petcu( don fost ministru al Energiei de la ALDE, deci în Guvernarea PSD, revenit în PNL Giurgiu pe motiv de iubire necondiţionată 😀 faţă de Orban) a avut vreo trei ieşiri publice. Chiar că ieşiri, dar d-alea „necontrolate”. S-a cocoţat în vârful patului şi-a […] Sursa: giurgiu-net.ro Articol sursa: InspiRaţia de Sâmbătă: Staţi aşa! S-a trezit Frumosu’ din Pădurea Ameţită! […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.