Alături de preşedintele Consiliului Judeţean Giurgiu, Marian Mina, la Open TV, a fost şi deputatul PSD de Giurgiu, Cristina Elena Dinu. Parlamentarul a criticat faptul că ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, nici măcar nu i-a întrebat pe cei de la Spitalul Judeţean Giurgiu, în vizita sa inopinată, dacă au nevoie de ceva.

Domnul ministru a dorit să vină inopinat. Foarte bine! Este de datoria sa să verifice cum se desfăşoară activitatea în oricare spital. Dar, am înţeles că vizita dumnealui nu a durat mai mult de 5 minute. A intrat în UPU, a constatat că există echipamente de protecţie, că medicii şi asistentele erau echipaţi corespunzător, că se respectă circuitele. Este un lucru foarte bun! Dar, măcar, în ultimul minut, să fi sunat conducerea Spitalului să întrebe ce poate face Ministerul Sănătăţii pentru unitatea de la Giurgiu? Pentru că mai sunt probleme de rezolvat, iar soluţiile sunt doar la instituţia pe care o conduce domnul Tătaru. Astfel, ceea ce s-a întâmplat acum 2 zile, rămâne ca o simplă vizită… Nu a anunţat nici conducerea Consiliului Judeţean, nici pe cea a Spitalului şi nici măcar pe colegii săi de la PNL Giurgiu. Vă daţi seama ce consideraţie are faţă de parlamentarii PNL?”, a spus Dinu.

Pe de altă parte, deputatul social-democrat a criticat şi declaraţiile colegului de la PNL Toma Petcu, preluate recent de o parte a presei locale.

Remarcând lipsa de decenţă a colegului Petcu, îi amintesc o dată în plus că a făcut parte din Guvernul „Zero”, cum îi zice dumnealui. Pentru că a fost Guvern PSD-ALDE. Observ că domnul Petcu, mai nou, se pricepe şi la sănătate. Din plictiseală, probabil, unii îşi descoperă noi valenţe. Doar că niciun specialist din sănătate nu şi-a permis să îşi dea vreodată cu părerea despre energie, economie… pentru că ştie că nu se pricepe şi ştie la ce se pricepe! Domnul Petcu s-a lăudat cu PNL-ul care ar fi construit două spitale regionale. Era bine să fi studiat puţin problema, înainte să declare public aşa ceva! Aceste spitale, care nu sunt construite, vor fi ridicate în baza unor studii de fezabilitate făcute în Guvernarea PSD! Următoarea etapă este, într-adevăr, semnarea contractelor de proiectare. Cum PNL este acum la guvernare, ei le semnează, dar de la asta şi până la declara că tu ai făcut spitalul, e cale lungă!”, a subliniat deputatul Cristina Elena Dinu.

1 COMENTARIU

  1. […] Alături de preşedintele Consiliului Judeţean Giurgiu, Marian Mina, la Open TV, a fost şi deputatul PSD de Giurgiu, Cristina Elena Dinu. Parlamentarul a criticat faptul că ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, nici măcar nu i-a întrebat pe cei de la Spitalul Judeţean Giurgiu, în vizita sa inopinată, dacă au nevoie de ceva. „Domnul ministru a dorit […] Sursa: giurgiu-net.ro Articol sursa: Deputatul Elena Dinu: Atâta „consideraţie” are ministrul Sănătăţii pentru colegii săi din… […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.