Ei vor oamenii LOR, cu orice preţ şi peste tot! De altfel, PNL a şi schimbat, în doar câteva luni de când sunt la guvernare, zeci sau poate chiar sute de şefi de instituţii, cu viteza luminii, oriunde au avut vreo portiţă! Lor le trebuie Puterea cu totul, atât la nivel central, cât şi local. Doar asta se pare că i-a interesat şi nici măcar acum, când suntem într-o situaţie dramatică, ambiţiile lor politice nu au fost lăsate la o parte.

Dar, totuşi, să te apuci acum să dai peste cap un spital întreg, aflat în lupta împotriva COVID-19, doar pentru că partidul vrea alt şef, este strigător la cer! Cu atât mai mult cu cât n-ai niciun motiv să schimbi actuala conducere.

Acest lucru a fost constatat chiar de către Ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, aflat ieri, inopinat, în vizită, la Spitalul Judeţean de Urgenţă Giurgiu. Surse medicale ne-au transmis că ministrul nu a stat mai mult de câteva minute. A constatat că toate circuitele sunt respectate, că medicii şi asistentele au echipamente de protecţie(graţie Consiliului Judeţean şi donaţiilor unor companii sau persoane fizice!!), s-a lămurit şi a plecat, fără vreun reproş măcar!

Pentru că se zvonise că Tătaru ar fi vrut să o schimbe pe Mihaela Raţă, angajaţii Spitalului pregătiseră deja o petiţie împotriva unei eventuale decizii în acest sens.

N-a fost cazul, n-au găsit nimic în neregulă!

Dar asta nu le este de ajuns fomiştilor ăstora din PNL! Tot surse medicale ne-au informat că prefectul de Giurgiu, Aneta Matei, ar continua să pună presiune pe Mihaela Raţă, poate-poate aceasta va pleca singură. Mai mult decât atât, unii medici din SJU Giurgiu ar fi fost chemaţi la Prefectură şi li s-ar fi propus să preia ei conducerea spitalului. Toţi, dar absolut toţi au refuzat!

Nu vrea nimeni să fie schimbat managerul, pentru că oamenii aceştia sunt mulţumiţi de ceea ce s-a realizat, în ultimii ani, la Spital.

Colaborarea excelentă dintre Consiliul Judeţean şi conducerea SJU a dat roade! Şi de fapt, asta este problema PNL-ului: de ce se înţelege Raţă bine cu Mina?! De ce nu face sluj în faţa prefectului pus de PNL?!

Nu vă este ruşine?

Acelaşi tip de presiuni ar fi făcute şi asupra şefei de la DSP Giurgiu.

Gata? V-aţi făcut treaba cu ei, când a fost mai greu, când pandemia de coronavirus a fost în apogeu? V-aţi folosit de priceperea lor, ca să vă scoată pe voi din… groapă şi acum vreţi să îi aruncaţi? Să vă puneţi voi oameni care să facă ce? Să-şi aroge, eventual, meritele celor dinaintea lor!

PNL, jos labele de pe Spitalul Judeţean din Giurgiu, jos labele de pe medici! Lăsaţi conducerea unităţii să-şi ducă misiunea la capăt! Şi mai bine v-aţi stoarce minţile alea odihnite ca să găsiţi soluţii, astfel încât Spitalul să primească şi de la Guvern tot ceea ce are nevoie! Că până acum, ne-aţi tratat cu dosul!

Nu daţi nimic, dar vreţi voi toată puterea!

Felicitări, medicilor care nu s-au lăsat impresionaţi sau speriaţi! Felicitări managerului Mihaela Raţă pentru tot ceea ce a realizat la Spital, cu echipa sa şi cu autorităţile judeţene!

1 COMENTARIU

  1. […] Ei vor oamenii LOR, cu orice preţ şi peste tot! De altfel, PNL a şi schimbat, în doar câteva luni de când sunt la guvernare, zeci sau poate chiar sute de şefi de instituţii, cu viteza luminii, oriunde au avut vreo portiţă! Lor le trebuie Puterea cu totul, atât la nivel central, cât şi local. […] Sursa: giurgiu-net.ro Articol sursa: SURSE: PNL, prin prefecta de Giurgiu, presiuni uriaşe pentru schimbarea managerului Spitalului Jude… […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.