Continuă eforturile autorităţilor judeţene şi ale conducerii Spitalului Judeţean de Urgenţă Giurgiu privind dotarea unităţii sanitare cu aparatură medicală atât de necesară în lupta împotriva COVID-19!

Astfel, pentru a efectua în condiții optime actul medical în Spitalul Județean Giurgiu, este imperios necesară achiziţionarea a unor echipamente medicale. În acest sens, conducerea SJU, cu sprijinul Consiliului Judeţean Giurgiu, a depus o cerere de finanţare în cadrul Iniţiativei Central-Europene, în cadrul proiectului „Echipare medicală pentru STOPare COVID19”.

Astfel, cu fonduri europene, se doreşte achiziţionarea unor echipamente medicale destinate intervenţiilor în cazurile pacienţilor infectaţi cu virusul COVID19, respectiv patru monitoare funcţii vitale şi şase injectomate.

Valoarea proiectului este de 35.600 de euro.

Spitalul Județean de Urgență Giurgiu, cea mai importantă unitate medicală din județul Giurgiu, care oferă asistență medicală specială cetățenilor, este singura unitate medicală din județ care poate asigura gestionarea medicală multidisciplinară a cazurilor medicale de complexitate ridicată.

1 COMENTARIU

  1. […] Continuă eforturile autorităţilor judeţene şi ale conducerii Spitalului Judeţean de Urgenţă Giurgiu privind dotarea unităţii sanitare cu aparatură medicală atât de necesară în lupta împotriva COVID-19! Astfel, pentru a efectua în condiții optime actul medical în Spitalul Județean Giurgiu, este imperios necesară achiziţionarea a unor echipamente medicale. În acest sens, conducerea SJU, cu sprijinul Consiliului […] Sursa: giurgiu-net.ro Articol sursa: Spitalul de Urgenţă şi Consiliul Judeţean Giurgiu vor să obţină fonduri europene pentru dotar… […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.