Nu doar de Paşte, ci în fiecare sărbătoare, dar şi fără să fie vreo zi specială, femeile social-democrate giurgiuvene mereu s-au mobilizat şi au făcut o bucurie celor nevoiaşi. De data aceasta, doamnele din OFSD Giurgiu au cumpărat 3.000 de ouă proaspete şi 300 de cozonaci. Alimentele au fost distribuite, astăzi, la casele de tip familial din municipiul Giurgiu.

„Mereu este nevoie de ajutorul nostru, al celor care putem oferi, prin daruri materiale şi sufleteşti, bucurie celor mai puţin norocoşi! Tocmai de aceea, fie că este Paşte, Crăciun, 1 iunie sau, pur şi simplu, este o zi ca oricare alta, noi, doamnele social-democrate giurgiuvene ne-am mobilizat! Dar, acum, mai mult decât oricând, orice ajutor este binevenit. Ne-am gândit, astfel, să oferim darurile noastre copiilor instituţionalizaţi în casele de tip familial ale Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Giurgiu! Le doresc tuturor un Paşte Fericit, cu multă sănătate şi mese îmbelşugate, cu bucurie şi linişte sufletească!”, a declarat preşedintele organizaţiei judeţene a OFSD Giurgiu, Crina Stoianovici.

1 COMENTARIU

  1. […] Nu doar de Paşte, ci în fiecare sărbătoare, dar şi fără să fie vreo zi specială, femeile social-democrate giurgiuvene mereu s-au mobilizat şi au făcut o bucurie celor nevoiaşi. De data aceasta, doamnele din OFSD Giurgiu au cumpărat 3.000 de ouă proaspete şi 300 de cozonaci. Alimentele au fost distribuite, astăzi, la casele de tip […] Sursa: giurgiu-net.ro Articol sursa: Mii de ouă şi sute de cozonaci, pentru copiii din evidenţele Direcţiei Generale de Asistenţă S… […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.