Nu trebuie să ne şoptească vreo păsărică, pentru că primim mesaje la redacţie pe acest subiect. Când se lucrează pe Drumul Judeţean 412 A, guralivul Nicuşor Iacob ar merge pe la oameni şi le-ar spune că se întâmplă asta datorită lui. Când plouă şi lucrările se opresc, acelaşi PNL-ist ar umple satul cu bârfe potrivit cărora Marian Mina “nu vrea să se lucreze”.

Domnule consilier, lăsaţi oamenii să-şi facă treaba, nu mai intoxicaţi sătenii cu prostii şi nu vă mai arogaţi meritele, când e de bine!

Lucrările de reabilitare şi modernizare a Drumului Judeţean 412 A, Ogrezeni-Malu Spart, continuă şi sunt în grafic!

Preşedintele Consiliului Judeţean Giurgiu, Marian Mina, a anunţat, pe Facebook:

În ciuda situaţiei grave în care ne aflăm, lucrările pe Drumul Judeţean 412 A, Ogrezeni-Malu Spart, continuă!

Precizez că durata contractului de execuţie este de 36 de luni, iar investiţia este realizată în proporţie de circa 50% acum, în cea de-a 7-a lună de când s-a dat Ordinul de începere a lucrărilor.

Le mulțumesc locuitorilor din Ogrezeni și Malu Spart pentru înțelegere!

Vă reamintesc că investiţia este realizată cu fonduri prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală II, alocate în timpul guvernării PSD.

#FapteNuVorbe”

1 COMENTARIU

  1. […] Nu trebuie să ne şoptească vreo păsărică, pentru că primim mesaje la redacţie pe acest subiect. Când se lucrează pe Drumul Judeţean 412 A, guralivul Nicuşor Iacob ar merge pe la oameni şi le-ar spune că se întâmplă asta datorită lui. Când plouă şi lucrările se opresc, acelaşi PNL-ist ar umple satul cu bârfe potrivit […] Sursa: giurgiu-net.ro Articol sursa: Lucrările pe DJ 412 A, Ogrezeni-Malu Spart, continuă! Domnule consilier PNL Nicuşor Iacob, încet… […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.