Preşedintele PSD Giurgiu, senatorul Niculae Bădălău, a postat, pe pagina sa de Facebook, un mesaj, după conferinţa de presă a ministrului Mediului, Costel Alexe.

A ieşit, mai devreme, în conferinţă de presă, ministrul Mediului, Costel Alexe, să ne tragă de urechi pe noi, românii, că am „promova fake-news-uri” despre tăierea pădurilor României. Ne-a certat şi ne-a cam avertizat, ca să nu spun ameninţat, pe toţi: jurnalişti, oameni politici, simpli cetăţeni care au postat, în această perioadă, fotografii şi filmări cu arbori doborâţi şi încărcaţi în camioane, cu TIR-uri pline ochi cu lemne, din diverse zone ale ţării!

Aşadar, noi vedem camioane pline cu buşteni, traversând ţara spre vămi, el ne spune că ni se pare şi că ar fi „manipulare!”. Noi vedem că pleacă TIR-urile, el ne spune că, de fapt, camioanele vin cu lemne de la alţii!

Noi vedem munţii goliţi de păduri, el o ţine una şi bună că importăm, nu exportăm!

Nu vă supăraţi, domnule ministru, în cazul acesta, cine ne goleşte munţii de arbori? Extratereştrii? Se evaporă pădurile? Care-i teoria dumneavoastră, lămuriţi-ne!
Sigur, acum nu mai dă PRO-TV-ul ştiri, ca până mai ieri, cu defrişări masive şi export de lemne. Că, dacă mai dădeau, poate pe ei îi credeau.

Şi-apoi, ar fi indicat să mai vorbiţi şi cu şeful dumneavoastră, premierul Sică Mandolină. Dumnealui, acum câteva zile, susţinea altceva. Nu contrazicea faptele, neapărat, doar spunea că tăierile, respectiv exporturile – deci există- ar fi complet „legale”. Azi, dumneavoastră aţi fluturat o hârtie prin care ar fi trebuit să ne demonstraţi nouă, tuturor românilor, că, citez: „Niciun tren cu buștean nu a plecat, în 2020, din România”. Vă contraziceţi şi nu dă bine la imagine pentru niciunul.

Premierul Orban ne-a certat că de ce ne-am luat de biata companie austriacă Holzindustrie Schweighofer, dumneavoastră ne cam faceţi şi orbi şi… rău-intenţionaţi. Ce-o să faceţi, dosare penale tuturor românilor care îndrăznesc să arate adevărul?

Ştiţi, aşa cum sunt reale imaginile cu muncitorii pe care ni i-aţi „exportat”, trimiţându-i, în plină pandemie, la germani, la fel şi camioanele acestea pline cu lemne din pădurile noastre există. Munţii chiar sunt goi şi noi chiar nu credem în extratereştri!

1 COMENTARIU

  1. […] Preşedintele PSD Giurgiu, senatorul Niculae Bădălău, a postat, pe pagina sa de Facebook, un mesaj, după conferinţa de presă a ministrului Mediului, Costel Alexe. „A ieşit, mai devreme, în conferinţă de presă, ministrul Mediului, Costel Alexe, să ne tragă de urechi pe noi, românii, că am „promova fake-news-uri” despre tăierea pădurilor României. Ne-a certat şi […] Sursa: giurgiu-net.ro Articol sursa: Niculae Bădălău, către ministrul Mediului: „O să faceţi dosare penale tuturor românilor car… […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.