Senatorul PSD de Giurgiu Cristian Marciu a transmis presei locale o scrisoare deschisă adresată colegilor din Parlamentul României, reprezentanţi ai PNL Giurgiu:

„Consider că solicitarea domnului deputat PNL Toma Petcu, de a-i cere demisia președintelui Consiliului Județean Giurgiu Marian Mina este nedreaptă. De ce? Pentru că dintotdeauna sănătatea oamenilor din România , dar mai ales din județul Giurgiu a fost preocuparea permanentă pentru cei aflați vremelnic la conducerea județului Giurgiu, fie ca prefecți, fie ca președinți sau consilieri județeni. Astfel că de-a lungul timpului s-au făcut proiecte și s-au așteptat finanțări guvernamentale sau externe   pentru dotarea medicală a spitalelor din județ dar și pentru reparații la partea  hotelieră și a exteriorului spitalelor. Unii au reușit mai mult, alții mai puțin.

Consider că domnul președinte Mina este unul dintre cei din prima categorie – adică a făcut multe pentru Spitalul Județean , așa cum și primarul din Bolintin Vale a făcut pentru spitalul orășenesc din Bolintin Vale (mă refer la proiecte de milioane de euro de la Compania Națională de Investiții).

Așa cum s-a putut vedea din presa locală și națională, conducerea Consiliului Județean Giurgiu, consilierii județeni au avut și au  în atenție permanentă ce stocuri sunt la spital, care este starea sănătății populației județului la zi. Dovadă, alocările Consiliului Județean  pentru Spitalul Județean. Consider că ar trebui să cerem părerea cadrelor medicale  din Spitalul Județean despre această „demisie de onoare” a preşedintelui Consiliului Judeţean Giurgiu, dar şi despre acea demisie tot  „de onoare” a fostului ministru al Sănătăţii, apoi, după ce vom vedea părerea oamenilor, mai vorbim!

Până atunci, consider că noi, toţi parlamentarii de Giurgiu, trebuie să colaborăm mai mult cu oficialităţile judeţene şi locale, să ne întâlnim mai des, chiar şi în mediul online, să cunoaştem  problemele cu care ne confruntăm, ca judeţ,  şi fiecare să facem ce ştim şi putem mai bine pentru rezolvarea lor.

Vă propun să facem front comun şi să trecem cu bine toţi românii de această pandemie. Cu bine şi sănătate!

SENATOR PSD DE GIURGIU  CRISTIAN MARCIU

1 COMENTARIU

  1. […] Senatorul PSD de Giurgiu Cristian Marciu a transmis presei locale o scrisoare deschisă adresată colegilor din Parlamentul României, reprezentanţi ai PNL Giurgiu: „Consider că solicitarea domnului deputat PNL Toma Petcu, de a-i cere demisia președintelui Consiliului Județean Giurgiu Marian Mina este nedreaptă. De ce? Pentru că dintotdeauna sănătatea oamenilor din România , dar mai ales […] Sursa: giurgiu-net.ro Articol sursa: Senatorul Cristian Marciu, scrisoare deschisă către parlamentarii giurgiuveni […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.