Pompierii de la ISU Giurgiu transmit, printr-un comunicat, că acțiunea a avut loc joi, 9 aprilie, în jurul orei 22:30, în localitatea Podu Doamnei.

La locul evenimentului s-a deplasat o autospecială de stingere cu apă și spumă din cadrul Gărzii de Intervenție Roata de Jos. Pompierii au acționat pentru extragerea unui bărbat, în vârstă de aproximativ 30 de ani, dintr-un canal de scurgere a apei, cu o adâncime de aproximativ 2 metri. Persoana în cauză nu a necesitat îngrijiri medicale”, anunţă pompierii giurgiuveni.

Potrivit martorilor, bărbatul se afla sub influenţa băuturilor alcoolice şi ar fi intrat singur în canalul respectiv, dar, evident, n-a mai putut să iasă de acolo.

1 COMENTARIU

  1. […] Pompierii de la ISU Giurgiu transmit, printr-un comunicat, că acțiunea a avut loc joi, 9 aprilie, în jurul orei 22:30, în localitatea Podu Doamnei. „La locul evenimentului s-a deplasat o autospecială de stingere cu apă și spumă din cadrul Gărzii de Intervenție Roata de Jos. Pompierii au acționat pentru extragerea unui bărbat, în vârstă de […] Sursa: giurgiu-net.ro Articol sursa: Pompierii giurgiuveni au salvat un bărbat dintr-un canal de scurgere a apei […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.