Preşedintele PSD Giurgiu, senatorul Niculae Bădălău, a postat, pe pagina sa de Facebook, un mesaj dur, după ce numele său a fost iarăşi asociat cu achiziţionarea de către Guvern a măştilor de milioane de euro.

Băieţii ăştia de la PNL sunt atât de incompetenţi şi de disperaţi, încât nu le-a mai rămas decât să arunce mizeria lor în curtea altora! Le mai spun o dată: nu am nicio legătură cu nicio firmă căreia Guvernul Orban i-a pompat milioane de euro pentru câteva măşti sau alte echipamente de protecţie! Nu stau nici în spatele şi nici în faţa vreunei asemenea afaceri pe bani grei!

Iar celor care au scris ieri, un articol, într-un ziar central, şi leagă numele meu de ONAC, respectiv de cumpărarea măştilor cu 5 euro bucata, de la o firmă din Uzunu, le transmit că ne vedem în instanţă! Dreptul la liberă exprimare nu înseamnă că poţi să minţi cu neruşinare, să scrii orice nume îţi trece prin cap şi să acuzi o persoană de fapte pe care nu le-a făcut. Ai minţit? Răspunzi pentru asta!

Bun, premierul a demarat o anchetă privind achiziţiile de măşti, foarte bine! Dar, oferă, domnule, presei informaţiile adevărate! Nu v-apucaţi să vehiculaţi nume din PSD, să faceţi tot felul de legături care nu există, scenarii SF, poate-poate distrageţi atenţia de la învârtelile voastre şi de la faptul că habar nu aveţi cum să gestionaţi lucrurile, în situaţia asta critică în care ne aflăm!

Nu mai daţi vina pe alţii, vede toată lumea că voi sunteţi responsabili!

Dacă domnului Orban tot îi arde de anchete, îi recomand să ceară una serioasă şi în cazul măştilor confiscate la Vama Otopeni. Şi le cer să spună public cine stă, de fapt, în spatele firmei SC AMBIENT EXPRESS? Nu cumva nişte lideri liberali giurgiuveni?

Când ţara o duce foarte greu, când cei din sistemul sanitar plâng pe la uşile lor pentru ajutor, ei ce fac? Mint şi aruncă pisica moartă în curtea vecinului! Da, asta înseamnă să fii incompetent şi disperat!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.