Prin intermediul Crucii Roșii Giurgiu, Societatea Națională de Cruce Roșie din România a donat alimente Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Giurgiu. Vineri, 27 martie 2020,  din depozitul central al Crucii Roșii  Române din București au fost livrate 1250 kg de legume, 2100 de ouă, precum și produse lactate, mezeluri și apă plată pentru beneficiarii de servicii sociale din centrele rezidențiale din cadrul D.G.A.S.P.C. Giurgiu.

De asemenea, Crucea Roșie a donat 100 de măști și materiale de curățenie pentru igienizarea centrelor.

Acoperirea nevoilor  pentru cei aproximativ 500 sute de beneficiari de servicii sociale din centrele rezidențiale necesită multe resurse, de aceea ne bucurăm ori de cîte ori suntem sprijiniți pentru a face față acestei situații. Dorim să mulțumim Crucii Roșii pentru aceste donații”, a declarat Cătălin Lupu, director general al Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Giurgiu.

Comunicat de presă DGASPC Giurgiu

1 COMENTARIU

  1. […] Prin intermediul Crucii Roșii Giurgiu, Societatea Națională de Cruce Roșie din România a donat alimente Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Giurgiu. Vineri, 27 martie 2020,  din depozitul central al Crucii Roșii  Române din București au fost livrate 1250 kg de legume, 2100 de ouă, precum și produse lactate, mezeluri și apă plată […] Sursa: giurgiu-net.ro Articol sursa: Alimente de la Crucea Roşie pentru Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copil… […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.