Preşedintele Consiliului Judeţean Giurgiu, Marian Mina, a mers astăzi să verifice stadiul lucrărilor de reabilitare şi modernizare a Drumului Judeţean 412 A, Ogrezeni-Malu Spart.

Promisiunile devin fapte! Investiţia este realizată cu fonduri obţinute prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală II, alocate Consiliului Judeţean Giurgiu în timpul guvernării #PSD. Lucrările sunt în grafic şi le mulţumesc locuitorilor celor două comune pentru înţelegere şi răbdare! Orice astfel de investiţie presupune disconfort în trafic, dar la sfârşit, vom avea încă un drum judeţean modern!”, a declarat Marian Mina.

Avem şi noi un mesaj pentru toţi cei care au tupeul să se laude cu munca şi cu proiectele altora, ca şi cum ar fi ale lor: vedeţi-vă de treburile voastre, puneţi mâna şi faceţi propriile voastre proiecte şi nu mai încercaţi să păcăliţi lumea!

Ne gândim acum în mod special la consilierul judeţean PNL Marius Nicuşor Iacob, despre care oamenii ne-au spus că s-ar lăuda cu lucrările menţionate, sau la primarul din Ogrezeni, despre care am şi scris, zilele trecute, AICI:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.