Preşedintele Consiliului Judeţean Giurgiu, Marian Mina, a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj, în acest sens:

#Sănătatea giurgiuvenilor este pe primul loc! Aşa cum am anunţat săptămâna trecută, pentru că vremea ne permite, am dispus începerea acţiunii de dezinfectare cu hipoclorit, pe drumurile judeţene şi comunale din Giurgiu.

Acţionăm cu utilajele din dotarea Direcţiei Judeţene de Transport, Administrarea Drumurilor Judeţene şi Control Trafic, acolo unde autorităţile locale ne-au cerut ajutorul, pentru că nu au posibilitatea să realizeze această acţiune de dezinfectare.

Le mulţumesc din nou colegilor de la Direcţia Judeţeană de Transport! Sunt mereu la datorie şi îşi fac treaba foarte bine!
#FapteNuVorbe„, a scris Marian Mina, pe Facebook.

1 COMENTARIU

  1. […] Preşedintele Consiliului Judeţean Giurgiu, Marian Mina, a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj, în acest sens: „#Sănătatea giurgiuvenilor este pe primul loc! Aşa cum am anunţat săptămâna trecută, pentru că vremea ne permite, am dispus începerea acţiunii de dezinfectare cu hipoclorit, pe drumurile judeţene şi comunale din Giurgiu. Acţionăm cu utilajele din dotarea Direcţiei […] Sursa: giurgiu-net.ro Articol sursa: Preşedintele CJ Giurgiu anunţă că a început acţiunea de dezinfectare a drumurilor judeţene ş… […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.