Preşedintele PSD Giurgiu, senatorul Niculae Bădălău, a făcut această declaraţie, într-o recentă postare, pe pagina sa de Facebook.

„România trebuie să preia bunele practici internaționale. Atât Germania cât și Coreea de Sud au făcut și fac testări pe scară largă pentru depistarea infectărilor cu noul coronavirus. Aceasta e de altfel și recomandarea Organizației Mondiale a Sănătății!

Guvernul trebuie să anunțe un plan clar de testări ample la nivel național, în coordonare cu autoritățile locale, dând prioritate județelor în care s-au semnalat cele mai multe cazuri de infectare cu coronavirus. Oamenii trebuie să știe clar – pe zile, județe și centre de testare – câte teste va face țara noastră!

Acest plan trebuie să fie gata de pus în practică în ziua în care va sosi în țară primul lot din cele 2 milioane de teste care se importă din Coreea de Sud. Cu o medie de câteva sute de teste pe zi și fără un plan de accelerare a testărilor, România ajută de fapt coronavirusul și nu va putea stăpâni infectările!

Alte țări au făcut până acum sute de mii de testări, iar noi avem doar 10.000! Guvernanți, treziți-vă și testați!”, declară Niculae Bădălău.

1 COMENTARIU

  1. […] Preşedintele PSD Giurgiu, senatorul Niculae Bădălău, a făcut această declaraţie, într-o recentă postare, pe pagina sa de Facebook. „România trebuie să preia bunele practici internaționale. Atât Germania cât și Coreea de Sud au făcut și fac testări pe scară largă pentru depistarea infectărilor cu noul coronavirus. Aceasta e de altfel și recomandarea Organizației Mondiale a […] Sursa: giurgiu-net.ro Articol sursa: Senatorul Niculae Bădălău: „Alte țări au făcut până acum sute de mii de testări, iar noi … […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.