Conducerea DGASPC Giurgiu anunţă:

„Pentru Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Giurgiu  achiziționarea de alimente în ultima perioadă a reprezentat o problemă delicată care a fost însă rezolvată, fără ca cei aproximativ 500 de beneficiari de servicii sociale din centrele D.G.A.S.P.C. Giurgiu să aibă de suferit.

       Ca urmare a deciziilor Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Giurgiu, situația asigurării hranei pentru beneficiarii de servicii sociale din centrele rezidențiale a fost deblocată, fiind inițiate o serie de demersuri în acest sens.

A fost semnat contractul privind achiziționarea de alimente și au fost demarate proceduri privind achiziția de materiale de dezinfecție, precum și materiale de protecție, atât pentru beneficiari cât și pentru salariați.

Alimentele ce urmează a fi livrate de către furnizor  vor  asigura  hrana necesară celor aproximativ 500 de beneficiari din structurile rezidențiale aflate în subordinea D.G.A.S.P.C. Giurgiu până la data de 30 aprilie 2020.

         Ne exprimăm speranța ca autoritățile competente să sprijine în continuare Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Giurgiu, pentru a nu se ajunge în situația imposibilității de a asigura cele necesare beneficiarilor de servicii sociale din structurile  rezidențiale. Mulțumim totodată și tuturor societăților comerciale, unităților de cult, organizațiilor neguvenamentale și persoanelor fizice care au făcut donații și sponsorizări în beneficiul persoanelor asistate.

                                                                             DIRECTOR GENERAL,

                                                               CĂTĂLIN  LUPU

1 COMENTARIU

  1. […] Conducerea DGASPC Giurgiu anunţă: „Pentru Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Giurgiu  achiziționarea de alimente în ultima perioadă a reprezentat o problemă delicată care a fost însă rezolvată, fără ca cei aproximativ 500 de beneficiari de servicii sociale din centrele D.G.A.S.P.C. Giurgiu să aibă de suferit.        Ca urmare a deciziilor Comitetului Județean […] Sursa: giurgiu-net.ro Articol sursa: Veşti bune de la DGASPC Giurgiu! S-a rezolvat problema hranei pentru beneficiarii de servicii socia… […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.