Preşedintele PSD Giurgiu, senatorul Niculae Bădălău, prezent la conferinţa de presă de azi a PSD Giurgiu a criticat dur Guvernul, dar şi Prefectura Giurgiu pentru modul în care „gestionează” situaţia actuală.

„Aşa Guvern, aşa prefect de Giurgiu!

În plină pandemie de coronavirus, avem un executiv debusolat şi care ia măsuri haotice, incoerente, iar unele dintre acestea nici măcar nu pot fi implementate! În schimb, despre măsurile pe care ar trebui să le ia urgent pentru Sănătate, pentru Economie, doar vorbesc la televizor. Multe vorbe, fapte deloc.

Nu vrem să facem politică, dar acesta este adevărul şi trebuie spus!

Am învestit acest Guvern pentru că ne aflăm într-o situaţie critică, dar asta nu înseamnă că acceptăm compromisuri!
Ei au obligaţia să se ocupe de sistemul de sănătate şi să scoată ţara din criză! Deși lumea întreagă era în alertă, încă din decembrie 2019, și începuseră achizițiile de materiale sanitare, se făceau pregătiri, guvernanții noștri au fost luați prin surprindere. Nici măcar când din Italia veneau vești cumplite, ei nu dădeau semne că-i interesează şi insistau cu alegerile anticipate”
, a spus Niculae Bădălău.

Senatorul social-democrat a opinat că şi la nivelul Prefecturii Giurgiu, lucrurile stau la fel!

Incompetenţă, bâlbâieli, comunicate seci. Când trebuia să cheme primarii la discuţii, doamna prefect n-a făcut-o. A chemat acum, obligatoriu, în plină pandemie, 80-100 de inşi odată, într-o sală.
Apoi, doamna prefect a primit de la Consiliul Judeţean Giurgiu şi de la spitalele din subordinea CJ o listă cu necesarul pentru unităţile medicale. Vorbim despre materiale de protecţie a personalului medical, echipamente, teste. Se pare că nici acum nu a trimis lista la Guvern. Noroc că s-au mobilizat cei de la CJ şi managerii de spital şi vor cumpăra ceea ce este necesar!

Nu pun bază nici pe prefect şi nici pe „echipa” sa de la Prefectură, ba chiar cred că ei agravează lucrurile şi îl vom înştiinţa şi pe ministrul Vela cu privire la situaţia de la Giurgiu.
Incompetenţii care ne conduc azi, la nivel central şi la nivelul Prefecturii, ne arată în fiecare zi că nu ştiu să gestioneze problemele. Ei nu se gândesc decât cum să ajungă sau cum să rămână într-o funcţie!

Dacă din cauza incompetenţei lor vor apărea situaţii grave, vom face plângeri penale!„, declară Niculae Bădălău.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.