Am primit la redacţie un mesaj de la un giurgiuvean din Ogrezeni, după ce acesta a văzut o postare a primarului Jean Jipa, făcută recent pe pagina de Facebook a edilului.

Din postarea respectivă reiese că datorită lui, a primarului menţionat, ar fi efectuată operaţiunea de „stropire” a drumului judeţean ce străbate comuna respectivă.

Acum, s-o luăm logic. Drumul respectiv este în administrarea Consiliului Judeţean Giurgiu şi acolo se desfăşoară lucrări printr-un proiect al instituţiei amintite.

Disconfortul creat de investiţii de acest tip nu poate să nu existe, ştie toată lumea.

Dar ce e mai important? Să fie drumul prost şi să nu existe lucrări ca să nu fie disconfort? Sau cetăţenii ar trebui să aibă puţină răbdare, până e gata treaba, ca să circule pe un drum modern?

În acest context, primarul Jipa a postat o fotografie însoţită de un text din care lumea ar trebui să înţeleagă şi să creadă că datorită lui drumul este „stropit”, curăţat şi igienizat, în această perioadă.

Urât şi jenant! Adevărul este că nici n-ar avea voie să intervină Primăria sau primarul la o lucrare contractată de o firmă, pe un drum care nu-i este în administrare! Maşina respectivă este a executantului şi toate lucrările, orice intervenţie acolo, doar firma le poate face!

E trist că un primar se pare că vrea să îi păcălească pe consăteni, că se foloseşte de munca altora pentru a-şi atribui meritele! Fiecare ar trebui să vorbească despre propriile fapte, realizări. Şi la fel de trist este că, pentru că te-ai plictisit de un partid, critici investiţii de anvergură…

Oamenii taxează dur astfel de „atitudini”!

Redacţia

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.