Un om de o blândeţe şi o bunătate rare, un adevărat domn, un giurgiuvean care şi-a respectat şi iubit semenii, un profesionist şi un om de care ne va fi dor tuturor, Dorin Cojocaru a plecat dintre noi!

Fost vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Giurgiu, Dorin Cojocaru s-a implicat, cu pricepere, loialitate, seriozitate, în viaţa economică şi socială a municipiului şi judeţului nostru, bucurându-se, întotdeauna, de respectul şi aprecierea tuturor celor care l-au cunoscut!

Familia îndurerată îi anunţă pe cei care vor să îi aducă un ultim omagiu, că trupul acestuia este depus la capela Catedralei „Adormirea Maicii Domnului” din municipiul Giurgiu. Slujba de înmormântare va avea loc marţi, 17 martie, de la ora 11.00.

Condoleanţei familiei domnului Cojocaru! Dumnezeu să-l ierte!

1 COMENTARIU

  1. […] Un om de o blândeţe şi o bunătate rare, un adevărat domn, un giurgiuvean care şi-a respectat şi iubit semenii, un profesionist şi un om de care ne va fi dor tuturor, Dorin Cojocaru a plecat dintre noi! Fost vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Giurgiu, Dorin Cojocaru s-a implicat, cu pricepere, loialitate, seriozitate, în viaţa economică […] Sursa: giurgiu-net.ro Articol sursa: ULTIMA ORĂ: Ne-a părăsit Dorin Cojocaru, reprezentant al Consiliului Seniorilor Giurgiu […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.