Primarul comunei Izvoarele, judeţul Giurgiu, Silviu Cazacu, a participat joi, 12 martie, la conferinţa de presă a PSD Giurgiu. El le-a vorbit jurnaliştilor giurgiuveni despre cele mai importante realizări ale sale şi ale echipei pe care o conduce, în primul său mandat.

Primarul comunei Izvoarele, Silviu Cazacu

Comuna Izvoarele, tot mai modernă, mai frumoasă, mai înfloritoare

Primarul social-democrat giurgiuvean Silviu Cazacu a făcut pentru comuna Izvoarele, într-un singur mandat, ceea ce alţii nu au reuşit nici în două sau trei mandate!

Încrederea giurgiuvenilor din Izvoarele faţă de tânărul primar Cazacu a fost răsplătită pe măsură. Edilul şef s-a ţinut de promisiunile făcute sătenilor şi are realizări în ceea ce priveşte drumurile, şcolile, sistemul sanitar, iluminatul public, situaţiile de urgenţă, curăţenia în comună şi multe altele.

A găsit bani în bugetul Primăriei, a accesat fonduri guvernamentale sau europene şi a primit tot sprijinul Consiliului Judeţean Giurgiu pentru tot ceea ce şi-a propus!

Cine vrea, poate! Iar Silviu Cazacu a dovedit acest lucru!

Silviu Cazacu a avut şi are ca prioritate infrastructura rutieră. El a reuşit, cu fonduri proprii sau cu bani prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală(PNDL), să asfalteze 8,2 kilometri de străzi din satele Izvoarele şi Chiriacu.

“Aici avem, într-adevăr, o problemă, pentru că, per total, avem 60 de kilometri de străzi în toate satele comunei Izvoarele. Dar sunt convins că vom găsi soluţii pentru a reabilita şi moderniza, în perioada următoare, cât mai multe drumuri. Este prioritatea mea!”, a declarat Silviu Cazacu.

Până în prezent, au fost pietruite şi drumurile din Dimitrie Cantemir, cu bani de la bugetul local. De asemenea, printr-un proiect al Consiliului Judeţean Giurgiu, condus de tânărul social-democrat Marian Mina, şi Drumul Judeţean 503 a fost asfaltat şi arată impecabil. La fel şi DJ 505.

Investiţii majore, cu fonduri de la bugetul local

Omul gospodar se vede, în primul rând, şi după cum îşi gestionează bugetul. Primarul social-democrat Silviu Cazacu a ştiu cum să facă acest lucru şi, astfel, are foarte multe realizări cu bani de la bugetul local.

Vorbim despre modernizarea sediului Primăriei Izvoarele, despre reabilitarea gardurilor şcolilor, ale cimitirului şi renovarea unităţilor de învăţământ.

De asemenea, a fost introdus iluminatul în cimitire şi a fost modernizat, prin lămpi cu LED, iluminatul public în comuna Izvoarele.

Tot cu fonduri proprii, primarul Silviu Cazacu a construit clădirea stadionului, a realizat proiectul privind extinderea reţelei de apă, a amenajat staţiile de autobuz din Petru Rareş şi Dimitrie Cantemir. Totodată, a fost construită o clădire de interes local în Petru Rareş şi a fost realizat proiectul de extindere iluminat stradal.

Aşa cum giurgiuvenii din Izvoarele ştiu, a fost relocat dispensarul uman şi a fost achiziţionat un ecograf şi INR, tot cu bani de la bugetul local.

Dotări, la dispensarul din Izvoarele

De asemenea, a fost realizat şi nomenclatorul stradal.

Cu fonduri europene, primarul PSD Silviu Cazacu a pus la punct grădiniţa din Izvoarele şi, prin Agenţia pentru Finanţarea Investiţiilor Rurale, a achiziţionat un mini buldo-excavator şi un tractor cu sărăriţă, remorcă, lama pentru deszăpezire şi cisternă multifuncţională.

Proiecte în derulare, la Izvoarele

Primarul social-democrat Silviu Cazacu s-a remarcat prin seriozitate, implicare, respect şi apreciere faţă de consăteni. Are realizări, dar are şi alte proiecte ambiţioase, în derulare. Vorbim despre reabilitarea, modernizarea, dotarea şi extinderea căminului cultural din satul Izvoarele. Pentru acest proiect, derulat prin Compania Naţională de Investiţii, a fost dat deja Ordinul de începere a lucrărilor.

Un alt proiect în derulare este acela privind construirea unei săli de sport şcolare în localitatea Izvoarele, finanţat tot prin Compania Naţională de Investiţii, aflat în faza de depunere a documentaţiei tehnice. Şi de asemenea, se află în faza de studio de fezabilitate modernizarea şi extinderea Şcolii Gimnaziale nr 1 din Izvoarele.

Primarul Silviu Cazacu, un tânăr ambiţios, implicat şi de cuvânt, va obţine, fără îndoială, pentru un nou mandat de succes, încrederea giurgiuvenilor din comuna Izvoarele.

Cătălina Sfetcu

2 COMENTARII

  1. […] Primarul comunei Izvoarele, judeţul Giurgiu, Silviu Cazacu, a participat joi, 12 martie, la conferinţa de presă a PSD Giurgiu. El le-a vorbit jurnaliştilor giurgiuveni despre cele mai importante realizări ale sale şi ale echipei pe care o conduce, în primul său mandat. Comuna Izvoarele, tot mai modernă, mai frumoasă, mai înfloritoare Primarul social-democrat giurgiuvean Silviu […] Sursa: giurgiu-net.ro Articol sursa: IZVOARELE: Silviu Cazacu, un primar dedicat oamenilor, cu realizări şi proiecte ambiţioase […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.