Preşedintele PSD Giurgiu, Niculae Bădălău, a postat recent, pe Facebook, un mesaj pe acest subiect.

Nu ne permitem ca, în plină epidemie de coronavirus, să avem, la Giurgiu, un prefect care nu ştie ce să facă! Dar avem, din nefericire, un prefect care nu iese să le spună oamenilor cum trebuie să procedeze, dacă s-au întors dintr-o zonă de risc sau dacă au intrat în contact cu o persoană din ţările afectate de coronavirus. Avem un prefect care nu a convocat primarii – preşedinţi ai comitetelor locale pentru situaţii de urgenţă – ca să îi îndrume şi să coopereze cu ei!

Avem un prefect care, în loc să ia măsuri pentru limitarea răspândirii infectării cu COVID-19, trimite controale de fond, pe criterii politice, evident, la unele primării din judeţ.
În aceste condiţii, îi cer şi eu doamnei prefect Aneta Matei ca, dacă doreşte să facă politică, să meargă la partid, la PNL! Şi, astfel, să lase Prefectura pe mâna cuiva care ştie ce trebuie făcut într-o situaţie de criză!

În tot acest timp, conducerea Consiliului Judeţean Giurgiu ia măsuri concrete privind limitarea răspândirii infectării cu COVID-19. Astăzi, în cadrul unei conferinţe de presă, preşedintele Marian Mina şi directori ai unor instituţii subordonate CJ Giurgiu au anunţat sistarea tuturor activităţilor care implică un număr mare de persoane sau pot determina răspândirea coronavirsului.

Este vorba despre spectacole de teatru, acţiuni la Bibliotecă şi la Muzeu. De asemenea, aparţinătorii pacienţilor internaţi în Spitalul Judeţean de Urgenţă Giurgiu, respectiv în secţia de la Izvoru, nu mai au voie să intre în unitatea medicală. Măsuri similare sunt luate şi în ceea ce priveşte bătrânii din centrele Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Giurgiu.

Aceste restricţii sunt valabile până pe data de 31 martie„, a scris Niculae Bădălău, pe Facebook.

1 COMENTARIU

  1. […] Preşedintele PSD Giurgiu, Niculae Bădălău, a postat recent, pe Facebook, un mesaj pe acest subiect. „Nu ne permitem ca, în plină epidemie de coronavirus, să avem, la Giurgiu, un prefect care nu ştie ce să facă! Dar avem, din nefericire, un prefect care nu iese să le spună oamenilor cum trebuie să procedeze, dacă s-au […] Sursa: giurgiu-net.ro Articol sursa: Senatorul Niculae Bădălău: „Nu ne permitem ca, în plină epidemie de coronavirus, să avem, la… […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.