Este incredibil ce se întâmplă, la Giurgiu, în contextul unei epidemii cu COVID-19! Surse ne-au transmis că, în acest moment, în Vama Giurgiu, este oprit un autocar venit din Italia, prin Grecia.

Este scandal mare, la PTF Giurgiu acum, oamenii legii şi reprezentanţii echipelor care fac control epidemiologic efectiv nu ar şti cum să procedeze. Aceasta, deoarece, în loc să îi trimită pe românii respectivi în IZOLARE la domiciliile lor, prefectul de Giurgiu, Aneta Matei, ar fi cerut, susţin aceleaşi surse, ca oamenii să fie băgaţi automat în carantină, la noi în oraş!

În primul rând, carantina este instituită în cazul în care a fost confirmat cazul de coronavirus. Şi apoi, deşi se pare că prefectul nu a identificat, până acum, niciun spaţiu în municipiu sau judeţ pentru aceasta, doamna ce face acum? Ocupă singurul loc, identificat şi pregătit de Consiliul Judeţean împreună cu Spitalul Judeţean de Urgenţă Giurgiu?

Vom reveni cu amănunte despre acest caz!

Redactia

2 COMENTARII

  1. […] Este incredibil ce se întâmplă, la Giurgiu, în contextul unei epidemii cu COVID-19! Surse ne-au transmis că, în acest moment, în Vama Giurgiu, este oprit un autocar venit din Italia, prin Grecia. Este scandal mare, la PTF Giurgiu acum, oamenii legii şi reprezentanţii echipelor care fac control epidemiologic efectiv nu ar şti cum să procedeze. […] Sursa: giurgiu-net.ro Articol sursa: BREAKINGNEWS: Incompetenţa conducerii Prefecturii Giurgiu loveşte din nou? SURSE: Un autocar plin … […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.