Preşedintele PSD Giurgiu, Niculae Bădălău, a făcut această declaraţie joi, 5 martie, în conferinţă de presă. El a criticat conducerea Prefecturii Giurgiu, spunând că nu există comunicare pe acest subiect atât de important.

„Măsurile care se impun, când vorbim despre coronavirus, sunt clare. Însă, la Giurgiu, se pare că lipsesc cu desăvârşire. Cel puţin, comunicarea din partea Prefecturii Giurgiu, pe acest subiect atât de important, este inexistentă.

Nu a fost organizată, până acum, nici măcar o conferinţă de presă pentru prezentarea situaţiei şi a măsurilor aferente, la nivelul judeţului nostru. Cum este posibil aşa ceva?

Vorbim acum despre sănătatea, despre viaţa oamenilor! Din păcate, cei de la PNL sunt preocupaţi doar să-şi pună oamenii în instituţii, iar cel mai rău este că le-au umplut cu incompetenţi. N-am nimic cu doamna prefect, ca persoană, însă, dacă ştii că nu ştii, dacă vezi că nu ai soluţii, mai ales în contextul actual, ar trebui să te dai la o parte.

Altfel, poţi crea probleme şi mai mari!

În plus, s-a mai şi înconjurat de tot felul de personaje, precum Vasile Mustăţea, care n-au demostrat nimic, deşi au ocupat în trecut şi alte funcţii importante în administraţia judeţului Giurgiu.

Ştiu că şi primarii din Giurgiu sunt nemulţumiţi de activitatea doamnei prefect. Unii edili iau în calcul chiar formularea de plângeri penale, întrucât, nu de puţine ori, doamna Matei nu a respectat termenul legal privind răspunsul domniei sale la probleme urgente”, a declarat Niculae Bădălău.

1 COMENTARIU

  1. […] Preşedintele PSD Giurgiu, Niculae Bădălău, a făcut această declaraţie joi, 5 martie, în conferinţă de presă. El a criticat conducerea Prefecturii Giurgiu, spunând că nu există comunicare pe acest subiect atât de important. „Măsurile care se impun, când vorbim despre coronavirus, sunt clare. Însă, la Giurgiu, se pare că lipsesc cu desăvârşire. Cel puţin, comunicarea […] Sursa: giurgiu-net.ro Articol sursa: Senatorul Niculae Bădălău: Măsurile privind coronavirus sunt clare, dar la Giurgiu lipsesc cu de… […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.