In timp ce salariile angajatilor Consiliului Judetean Giurgiu au fost taiate, din surse nationale si locale, aflu cu stupoare cum Consiliul Judetean Giurgiu ii plateste senatorului de Dambovita, Mircea Andrei, 120.000 euro pentru reprezentare in cadrul unui proces (contract semnat in februarie 2009) si 25.000 euro onorariu de succes plus 500 euro (nu se specifica niciun detaliu despre aceasta suma) pentru reprezentarea Consiliului in instanta.

Daca pana acum credeam criticile PNL la adresa guvernului drept sincere si justificate, din acest moment am mari  indoieli cu privinta la onestitatea conducerii Consiliului Judetean Giurgiu si implicit a PNL Giurgiu, partid care conduce la aceasta ora si Judetul si Municipiul Giurgiu.

Senatorul PDL beneficiar al contractului cu C.J. Giurgiu, Mircea Andrei, are o avere de invidiat. Pe langa case si terenuri detinute in Bucuresti, Giurgiu, Prahova, Olt, Arges, el are bijuterii (80.000 euro), tablouri (70.000 euro), pietre de mina (25.000 euro), timbre (50.000 euro), sase conturi bancare ce totalizeaza peste 4,5 milioane euro.

El a acordat imprumuturi unor persoane fizice si juridice in cuantum de 3,3 milioane euro, a investit in titluri de valoare (1,3 milioane euro) si actiuni (500.000 euro).

Senatorul PDL a castigat 391.000 lei din activitatea de avocat, in timp ce sotia sa a avut un venit de 402.000 lei, ambii activand la SCA Mircea Andrei&Asociatii.

10 COMENTARII

 1. Alex, pana luni, singurele surse pe care le folosim sunt cele catre care link-am in postare, de luni incercam sa obtinem si documente!

 2. Domnul UJENIUC marele avocat unde este, sa rasturnat caruta cu prosti la GIURGIU domnule PRESEDINTE BEIANU??? sau aveti polite de platit PDL insilor.
  Daca este adevarat RUSINE RUSINE RUSINE

 3. Ce mai ciorditor e si mutul asta de Tica Beianu…. el cat si-a primit parandarat de la banii astia?

 4. Probabil 80 – 100.000 euro s-au intors, bani curati in buzunare murdare!!!
  Conform art. 6 din Legea 544/2001 oricine poate sa ceara informatii cu privire la sumele platite avocatilor in anul 2009. Asa ca, stimati ziaristi, asta este singura metoda legala pe care o puteti folosi in astfel de cazuri, asta daca nu aveti alte surse. D-le Gogu, nu cred ca av. Ujeniuc are acces acolo !!! Accesul la Beianu il are altcineva din acceasi bransa.
  Stie cineva de aici despre cine este vorba ???

 5. si saracu boiangiu in 4 manadate nu a reusit sa faca mai nimic pt acest judet bine acuma este pdl-ist atunci nu era la psd ???

  saracu ce a facut pt judetu giurgiu si toti cei care au fost atunci ????

  macar acuma sunt drumuri in acest judet atunci erau numai pe hartie facute

 6. Dar cum de mai apuca si altcineva in afara de prietenul lui Beianu sa fure din banii publici?
  Vad ca nu prea santeti la curent cu furturile de la CJ
  Intrebatil pe Utica :)))

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.