Astăzi, 3 Martie, în Ruse, Bulgaria, au avut loc mai multe manifestări dedicate Zilei Naţionale a Bulgariei.

Au fost alături de autorităţile oraşului vecin şi reprezentanţi ai instituţiilor giurgiuvene: preşedintele Consiliului Judeţean Giurgiu, Marian Mina, vicepreşedintele Lucian Corozel şi colegi din CJ Giurgiu, primarul Nicolae Barbu, împreună cu mai mulţi reprezentanţi ai Primăriei şi Prefecturii Giurgiu.

Am avut onoarea să particip, astăzi, în Ruse, la manifestările dedicate Zilei Naţionale a Bulgariei.

Mă bucur că am fost alături de partenerii noştri de nădejde, de prietenii noştri bulgari cărora le mulţumesc, şi cu această ocazie, pentru colaborarea exemplară pe care o avem în administraţie, în agricultură, în turism şi cultură!

În mod special, vreau să îi mulţumesc pentru dăruire, implicare şi pentru tot ce am realizat împreună, doamnei Lili Ganceva, directorul Euroregiunii Danubius Giurgiu-Ruse, #sufletul parteneriatului şi liantul prieteniei noastre!

La Mulţi Ani, prieteni din Ruse! La Mulţi Ani, Bulgaria!„, a scris pe pagina sa de Facebook, preşedintele CJ Giurgiu, Marian Mina.

1 COMENTARIU

  1. […] Astăzi, 3 Martie, în Ruse, Bulgaria, au avut loc mai multe manifestări dedicate Zilei Naţionale a Bulgariei. Au fost alături de autorităţile oraşului vecin şi reprezentanţi ai instituţiilor giurgiuvene: preşedintele Consiliului Judeţean Giurgiu, Marian Mina, vicepreşedintele Lucian Corozel şi colegi din CJ Giurgiu, primarul Nicolae Barbu, împreună cu mai mulţi reprezentanţi ai Primăriei şi Prefecturii […] Sursa: giurgiu-net.ro Articol sursa: Giurgiuvenii, alături de prietenii din Ruse, de Ziua Naţională a Bulgariei […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.