Pompierii giurgiuveni anunţă că, în urmă cu puțin timp, ISU Giurgiu a fost solicitat pentru a interveni la un accident rutier produs în localitatea Schitu, între o autocisternă și o autospecială transport deșeuri.

„La fața locului s-au deplasat o autospecială de stingere cu apă și spumă, un echipaj SMURD, un echipaj CBRN, descarcerarea ușoară si descarcerarea grea din cadrul Detașamentului de Pompieri Giurgiu, precum și o autospecială de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD din cadrul Gărzii de Intervenție Mihăilești. Patru persoane au fost implicate în accident, dintre care una a rămas prinsă sub autospeciala de transport deșeuri”, precizează ISU Giurgiu, într-un comunicat.

Vom reveni cu amănunte!

Foto: ISU Giurgiu

1 COMENTARIU

  1. […] Pompierii giurgiuveni anunţă că, în urmă cu puțin timp, ISU Giurgiu a fost solicitat pentru a interveni la un accident rutier produs în localitatea Schitu, între o autocisternă și o autospecială transport deșeuri. „La fața locului s-au deplasat o autospecială de stingere cu apă și spumă, un echipaj SMURD, un echipaj CBRN, descarcerarea ușoară si […] Sursa: giurgiu-net.ro Articol sursa: SCHITU: Patru persoane, rănite într-un accident în care au fost implicate o autocisternă şi o a… […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.