Mirela Delea a vorbit, astăzi, în conferinţă de presă, despre cazul uluitor privind hrana pentru copiii şi bătrânii beneficiari ai sistemului de protecţie socială din Giurgiu. Purtătorul de cuvânt al PSD Giurgiu a declarat că tot ceea ce s-a întâmplat în acest caz ar fi fost bine pus la punct de către PNL.

Situaţia creată de PNL la DGASPC ascunde un plan politic murdar, împotriva lui Marian Mina şi Niculae Bădălău. Nu contestăm controlul şi sancţiunile date firmei, de către organele de control, ci modul tendenţios de prezentare a situaţiei,  de către Prefectura Giurgiu. Considerăm că este vorba despre o comandă politică, o tentativă de a denigra doi lideri politici care nu au nicio implicare în cazul respectiv”, a spus Mirela Delea.

Ea a prezentat şi ordinea cronologică a evenimentelor apărute în presa cunoscută ca fiind apropiată PNL.

AStfel, aşa cum ştim, controlul la firma care asigura cateringul pentru structurile DGASPC Giurgiu a avut loc pe 21 februarie. Au fost în control inspectori ai Direcţiei Sanitar Veterinare, ai Direcţiei de Sănătate Publică, de la ITM şi Protecţia Consumatorului.

“Aşa zisele comunicate de presă au fost date pe 21 februarie de către DSP, pe 24 februarie de către ITM şi pe 25 februarie de către DSV. Vineri, 21 februarie, la ora 15.26, apare primul articol  pe Giurgiu News, un site care ştim cu toţii că aparţine deputatului PNL Alexandru Andrei. În acesta se făcea referire inclusiv la Marian Mina şi Niculae Bădălău, cu fotografii ce s-a dovedit că nu au fost de la firma respectivă sau de la controlul respectiv. În aceeaşi zi, la ora 17.15, apărea al doilea articol în Cronica Giurgiuveană, cu aceleaşi imagini. La 21.39, apărea al treilea articol în Informaţia de Giurgiu, care ar fi fost, de fapt, un comunicat al DSP. Care comunicat, de fapt, nu există”, a declarat Delea, arătând o captură de pe site-ul DSP, unde, într-adevăr nu a fost publicat niciun comunicat. De altfel, în afară de cele 3 site-uri, se pare că niciun alt ziarist nu a primit comunicatele de la instituţiile menţionate.

“Pe 22 februarie, a apărut un articol în Ziua News, neasumat, în care se prezentau nişte informaţii aberante despre Marian Mina şi Niculae Bădălău, care ar fi cheltuit ei banii bătrânilor şi copiilor. Toate aceste aspecte corelate arată clar că a fost vorba despre un atac al PNL. Atac care a depăşit, însă, orice limită, cu arme murdare, doar pentru denigrarea unor oameni politici”, a afirmat Mirela Delea.

Ea a amintit faptul că preşedintele Marian Mina a spus şi că firma respectivă nu ar avea legătură cu niciun primar PSD. “Nu contestăm controlul, ci modul PNL de a folosi instituţiile statului pentru jocuri murdare, fără să ţină cont de viaţa copiilor şi a bătrânilor! Toate acuzaţiile aduse lui Marian Mina şi Niculae Bădălău sunt neadevărate, nefondate, sunt aberaţii menite să-I compromită pe cei doi”, a subliniat Mirela Delea.

1 COMENTARIU

  1. […] Mirela Delea a vorbit, astăzi, în conferinţă de presă, despre cazul uluitor privind hrana pentru copiii şi bătrânii beneficiari ai sistemului de protecţie socială din Giurgiu. Purtătorul de cuvânt al PSD Giurgiu a declarat că tot ceea ce s-a întâmplat în acest caz ar fi fost bine pus la punct de către PNL. „Situaţia creată […] Sursa: giurgiu-net.ro Articol sursa: Purtătorul de cuvânt al PSD Giurgiu: “Situaţia creată de PNL la DGASPC ascunde un plan politic… […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.