Romeo Vasile a fost prezent, ieri, la conferinţa de presă a PSD Giurgiu, iar preşedintele executiv Marian Mina a anunţat că viceprimarul va fi candidatul formaţiunii politice la funcţia de edil şef al comunei Frăteşti.

Îmi pun toată baza în domnul Romeo Vasile, sunt convins că va câştiga alegerile şi va schimba la faţă comuna Frăteşti care, din păcate, în acest moment, este pe ultimul loc la dezvoltare din întreg judeţul Giurgiu!”, a spus Mina.

La rândul său, preşedintele PSD Giurgiu, Niculae Bădălău, a postat pe pagina sa de Facebook, un mesaj referitor la venirea lui Romeo Vasile în PSD.

Îi urez bun venit în echipa PSD Giurgiu lui Romeo Vasile, candidatul nostru pentru funcţia de primar al comunei Frăteşti! Este un giurgiuvean valoros, harnic, serios şi implicat.

Sunt convins că Romeo Vasile va câştiga alegerile locale şi, astfel, va putea să transforme Frăteşti, dintr-o unitate administrativ-teritorială care nu are niciun proiect de dezvoltare, într-o comună înfloritoare! Mult succes şi suntem alături de el!”, a spus Niculae Bădălău.

Romeo Vasile s-a declarat onorat să facă parte din echipa PSD Giurgiu.

„Îi mulţumesc lui Marian Mina pentru încredere şi sprijin! Am ales PSD Giurgiu pentru că aici este o echipă formată din oameni valoroşi şi care mă pot sprijini în toate proiectele pe care le am pentru comuna Frăteşti, care, la acest moment, este ca din Evul Mediu. După 4 mandate ale unui primar de dreapta, nu avem nici măcar un metru de asfalt, absolut nimic”, a spus Romeo Vasile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.