Senatorul PSD Niculae Bădălău a postat, recent p Facebook, un mesaj pe acest subiect:

„Transelectrica, companie strategică pentru statul român pentru că gestionează transportul de energie electrică și permite importul și exportul de energie electrică, a reușit ca sub mandatul meu de ministru al Economiei să obțină un profit de exploatare în creștere cu 25% față de anul 2018. Mai mult, compania și-a redus costurile operaționale cu 13%.

Aceste cifre sunt cu atât mai relevante cu cât ele vin pe finalul unei perioade de reglementare.

În plus, cheltuielile cu mentenanța au fost realizate în proporție de 97% din programul anual.

Veniturile totale au fost crescut în 2019 până la valoarea totală de 1.220 milioane de lei, în comparație cu 1.180 milioane de lei cât au fost în 2018.
Cel mai important este faptul că programul de investiții a fost realizat în proporție de aproape 90%, mai precis – 86,6% iar cheltuielile cu investițiile au fost cu 55% mai mari decât cele din 2018.Veniturile din transport și alte activități pe piața de energie au înregistrat o creştere de 1%, pe fondul creșterii tarifului mediu de transport realizat şi a creşterii veniturilor din interconexiune.

Sunt realizări importante, care nu trebuie trecute cu vedere, pentru că una dintre prioritățile mele pe durata mandatului a fost infrastructura energetică! „

1 COMENTARIU

  1. […] Senatorul PSD Niculae Bădălău a postat, recent p Facebook, un mesaj pe acest subiect: „Transelectrica, companie strategică pentru statul român pentru că gestionează transportul de energie electrică și permite importul și exportul de energie electrică, a reușit ca sub mandatul meu de ministru al Economiei să obțină un profit de exploatare în creștere cu 25% […] Sursa: giurgiu-net.ro Articol sursa: Transelectrica, profit de exploatare în creştere cu 25%, în timpul mandatului de ministru al Econ… […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.