Preşedintele PSD Giurgiu, senatorul Niculae Bădălău, a postat, recent, pe Facebook, un mesaj pe acest subiect.

„PNL FUGE DE GUVERNARE, de aceea vrea anticipate. În 3 luni au distrus economia și acum fug de răspundere pentru că știu că vor trebui să ia măsuri de austeritate. PSD este avantajat de anticipate, dar e o mascaradă să le organizezi cu câteva luni înainte de termen. PNL și Iohannis răspund direct de această criză în care aruncă România.

NU EDUCAȚIE, NU SĂNĂTATE pentru români! Acesta este ADEVĂRATUL PNL condus de ORBAN și IOHANNIS.

Problema cea mai gravă e că nu e vorba doar despre declarații. Sunt deja decizii luate, care transpun în practică această viziune a PNL. În Bugetul pe 2020, au tăiat banii de la Sănătate (de la 15 miliarde în 2019, la 11,5 miliarde în 2020), dar au scutit de taxe și alte obligații fiscale băncile, giganții din energie și administratorii privați ai fondurilor de pensii”, a scris Niculae Bădălău pe Facebook.

1 COMENTARIU

  1. […] Preşedintele PSD Giurgiu, senatorul Niculae Bădălău, a postat, recent, pe Facebook, un mesaj pe acest subiect. „PNL FUGE DE GUVERNARE, de aceea vrea anticipate. În 3 luni au distrus economia și acum fug de răspundere pentru că știu că vor trebui să ia măsuri de austeritate. PSD este avantajat de anticipate, dar e o mascaradă […] Sursa: giurgiu-net.ro Articol sursa: Senatorul Niculae Bădălău: PNL fuge de guvernare, de aceea vrea anticipate! […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.