Preşedintele Consiliului Judeţean Giurgiu, Marian Mina, a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj în care anunţă că la această oră, toate drumurile judeţene sunt deschise circulaţiei rutiere, însă traficul se desfăşoară în condiţii de iarnă.

„Niciun drum judeţean din Giurgiu nu este blocat sau închis, la această oră, deşi am fost sub Cod Portocaliu de ninsori şi vânt puternic, de ieri, de la ora 17.00.

Echipele şi utilajele Direcţiei Judeţene de Transport, Administrarea Drumurilor şi Control Trafic din subordinea Consiliului Judeţean Giurgiu au acţionat continuu pentru deszăpezire!

Vreau să le mulţumesc tuturor angajaţilor şi celor care i-au coordonat pentru eforturile depuse, pentru că nu au avut timp de odihnă şi pentru că, iată, datorită lor traficul este deschis, la această oră, pe toate drumurile judeţene.
Se circulă, însă, în condiţii de iarnă!”, a scris Marian Mina, pe Facebook.

1 COMENTARIU

  1. […] Preşedintele Consiliului Judeţean Giurgiu, Marian Mina, a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj în care anunţă că la această oră, toate drumurile judeţene sunt deschise circulaţiei rutiere, însă traficul se desfăşoară în condiţii de iarnă. „Niciun drum judeţean din Giurgiu nu este blocat sau închis, la această oră, deşi am fost sub Cod […] Sursa: giurgiu-net.ro Articol sursa: Preşedintele CJ Giurgiu: Niciun drum judeţean din Giurgiu nu este blocat sau închis, la această … […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.