Cum, mă, abia să apuci şi tu să-ţi duci acetona, farfuriile, “absorbantele” (alea înalte din cristal!), pixurile şi brichetele cu Iohannis, la birou, şi să-ţi şi pice Guvernul?!

Cum, mă, nici să n-apuci să stai şi tu ca omu’ salariat la program, măcar 4 ore? Că cică doamna Danciu chiar nu ar fi apucat… Vă daţi seama ce jale o fi pe şefa OFL Giurgiu, mare mare secretară la Prefectură, să râdă încă o dată lumea din Giurgiu de ea? Au râs când au pus-o, râd şi când decolează mai repede decât a aterizat!

Dar, la sentimentele lui Florian Velicu, ce-o fi el acolo la APDF, vă gândiţi?

Cum mă, din toată „Ciolaniada Galbenă”, ei s-au ales cu maximum 2 zile de “experienţă”, la CV? :))

Lăsaţi, doamna Danciu, că trece! Uite, mai faceţi un selfie scurt cu doamna de la APIA, înlăcrimate şi cu textul: Don’t cry for me, Prefecturăăăă!

Nu, serios! Cică e jale mare la PNL Giurgiu, în momentul ăsta, şi le e ăstora o ciudă de mor. Nu de alta, dar nu s-a mai pomenit aşa record: să fii angajat şi tu de PNL într-o funcţie publică, în sfârşit!, dar să n-apuci nici măcar să-ţi facă pontajul fata de la resurse umane. Pe o săptămână măcar. Probabil că nici contractele lor n-au apucat să fie semnate. :)))

Acum, oricum, ce sens mai are?

Cică “se plânge” cu muci, la PNL Giurgiu, cică se lasă cu auto-păruială, barem madam Danciu cică deja a răzuit cu briceagul “săgeata” de pe unghii. Iar Velicu probabil că nici n-a apucat să coboare din maşina de şef… Cică se gândeşte să-şi ceară repede scuze la cei pe care i-ar fi bârfit şi jignit. Că, paf, acum nu mai eşti şef şi te întâlneşti cu ei pe stradă 😀

Şi mai sunt d-ăştia angajaţi pe repede înainte de PNL. Sperăm că şi-au învăţat lecţia, deşi ne îndoim: Azi eşti la Guvernare şi la propriu mâine nu mai eşti. Numai Orban putea s-o dovedească şi p-asta!

Peniţa Ascuţită

*Acesta este un pamflet ce trebuie tratat ca atare!

1 COMENTARIU

  1. […] Cum, mă, abia să apuci şi tu să-ţi duci acetona, farfuriile, “absorbantele” (alea înalte din cristal!), pixurile şi brichetele cu Iohannis, la birou, şi să-ţi şi pice Guvernul?! Cum, mă, nici să n-apuci să stai şi tu ca omu’ salariat la program, măcar 4 ore? Că cică doamna Danciu chiar nu ar fi apucat… Vă […] Sursa: giurgiu-net.ro Articol sursa: PAMFLET: Guvernul Orban pleacă acasă! La PNL Giurgiu, Danciu, Velicu şi prietenii lor din institu… […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.