Prezent la Conferinţa Judeţeană Extraordinară a PSD Giurgiu, secretarul general al PSD central, Pau Stănescu a declarat:

“Sunt foarte onorat că sunt astăzi aici, la prietenul meu Niculae Bădălău şi la cea mai puternică organizaţie a PSD.

Preşedintele dumneavoastră, împreună cu dumneavoastră v-aţi bătut ca, în ultimele două cicluri de alegeri, să fiţi pe locul I şi aţi reuşit. Astfel, ce sfaturi politice vă poate da cineva, când dumneavoastră aţi fost acolo, pe primul loc? (…) Cel mai important lucru pentru noi este ca moţiunea de cenzură să treacă şi eu am convigerea că Executivul PNL va pica.

Auzeam aici un cuvânt care îmi place, “respect” faţă de cetăţeni. Acesta este motivul pentru care aţi câştigat, prin tot ceea ce aţi făcut pentru cetăţeni, lucruri bune, v-aţi ţinut de cuvânt şi aprecierea oamenilor s-a văzut!”

1 COMENTARIU

  1. […] Prezent la Conferinţa Judeţeană Extraordinară a PSD Giurgiu, secretarul general al PSD central, Pau Stănescu a declarat: “Sunt foarte onorat că sunt astăzi aici, la prietenul meu Niculae Bădălău şi la cea mai puternică organizaţie a PSD. Preşedintele dumneavoastră, împreună cu dumneavoastră v-aţi bătut ca, în ultimele două cicluri de alegeri, să fiţi pe locul […] Sursa: giurgiu-net.ro Articol sursa: Paul Stănescu: PSD Giurgiu a câştigat alegerile pentru că a respectat cetăţenii şi toate prom… […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.