Echipamentul a fost achiziţionat pentru Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Vlaşca” Giurgiu, cu sprijinul Consiliului Judeţean şi al Unităţii de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Giurgiu.

„Tocmai pentru că ne dorim să vă fim aproape ori de câte ori aveți nevoie de noi, încercăm să ne perfecționăm continuu și să facem tot posibilul pentru a achiziționa apărătură nouă, performanta care să ofere siguranță și care să ne simplifice munca.
Targa electrică pentru transportul persoanelor supraponderale a fost achiziționată într-un proiect, cu ajutorul Unității Primiri Urgențe Giurgiu și Consiliului Județean Giurgiu.
Această targă are o capacitate de încărcare de 300 de kg și, cu siguranță, va fi un real ajutor pompierilor giurgiuveni”, anunţă ISU Giurgiu pe pagina de Facebook a instituţiei.

1 COMENTARIU

  1. […] Echipamentul a fost achiziţionat pentru Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Vlaşca” Giurgiu, cu sprijinul Consiliului Judeţean şi al Unităţii de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Giurgiu. „Tocmai pentru că ne dorim să vă fim aproape ori de câte ori aveți nevoie de noi, încercăm să ne perfecționăm continuu și să facem tot posibilul pentru a […] Sursa: giurgiu-net.ro Articol sursa: ISU Giurgiu a primit, printr-un proiect, o targă electrică ce are capacitate de încărcare de 300… […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.