Mirela Delea, purtător de cuvânt al PSD Giurgiu, a făcut această declaraţie, în cadrul unei recente conferinţe de presă.

Dascălul a afirmat că, din toate măsurile luate până acum în guvernarea PNL reiese că “tot ce s-a făcut bun în ţară trebuie blocat, trebuie oprit”.

“Pensii mărite? Nu! Alocaţii mărite? Nu. Prima Casă? Nu. Tăierea pensiilor speciale? Nu! Autostrazi? Nu! Salariul minimum pe economie mărit? Nu.

Ceasta este realitatea guvernării PNL, a puterii obținute prin ușa din dos a democrației”, a spus Delea.

Referitor la Programul “Prima Casă”, ea a amintit faptul că unul dintre cele mai bune programe de susţinere a tinerilor care vor să îşi cumpere o locuinţă nouă este pe cale sa fie oprit de PNL. T

“Tocmai asta a declarat Ministrul de Finante, Florin Cîtu, in urma cu putin timp:

Sigur, de ce sa-si ajute un Guvern propriii cetateni? Pentru copii nu au bani să dubleze alocațiile, așa cum s-a votat în Parlament, creșterea pensiilor, așa cum prevede legea, nu vor mai crește de la 1 septembrie, pentru că nimeni nu spune clar acest lucru, acum lovesc și în tinerele familii care aveau prin acest programm o șansă la o locuință. Sunt sute de mii de tineri sau familii tinere la inceput de drum, al caror venit cumulat abia daca depaseste 3500 – 4500 de lei, in cel mai fericit caz. Iar pentru acest segemnt de public – “Prima Casa” este un ajutor vital. Programul “Prima Casa” taie din elanul nesimtit al bancilor si blocheaza dobanzile si costurile extrem de mari.

Odata cu disparitia acestui program, bancile vor pune monopol total si vor ii executa fara limita mai ales pe cei cu veniturile limitate si dependenti de institutiile financiare”, a declarat Delea.

Purtătorul de cuvânt al PSD Giurgiu a opinat şi că: “PNL vrea să arunce România în aventura politică a anticipatelor doar pentru a se menține la putere și a putea ulterior să aplice programe dure de austeritate fără să se mai teamă de votul românilor. Aceasta este realitatea, în pofida duplicității PNL care ba reclamă necesitatea anticipatelor pentru că nu ar (mai) avea suficient sprijin parlamentar, ba susține cu tărie că deține majoritatea necesară pentru a respinge moțiunea de cenzură a PSD”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.