În conferinţa de presă de azi, preşedintele Organizaţiei Judeţene a Femeilor Social-Democrate Giurgiu, Crina Stoianovici, a deschis acest subiect.

Din informaţiile avute, sunt exercitate presiuni de către anumiţi parlamentari asupra directorilor de deconcentrate, astfel încât aceştia fie ar trebui să-şi dea demisia, fie să nu-şi exercite atribuţiile de serviciu. Vă dau un exemplu, acela al Gărzii de Mediu Giurgiu, unde un demnitar ar fi intervenit pentru a nu se efectua control la Mihăileşti( pe terenul unde sunt depozitate ilegal tone de deşeuri, n.r.). Suntem în posesia declaraţiilor mai multor persoane în acest sens şi vom formula plângere la DNA pentru fapte de corupţie şi abuz în serviciu. Tragem un semnal de alarmă şi le cerem celor care sunt în această situaţie să nu cedeze presiunilor respective!”, a declarat Stoianovici.

La rândul său, purtătorul de cuvânt al PSD Giurgiu, dascălul Mirela Delea a declarat, la conferinţa de presă de azi, că asemenea presiuni ar fi exercitate şi asupra unor directori de şcoli din judeţul nostru.

“Sunt presiuni şi în învăţământ asupra directorilor care nu sunt doriţi în funcţia respectivă. Sunt ameninţaţi fie cu Corpul de Control al ministrului Educaţiei, fie cu controale de la Curtea de Conturi… Se fac presiuni în stilul caracteristic PNL-ALDE. Le reamintesc tuturor că nu stilul distructiv dă roade, ci doar măsurile constructive şi corecte pot face acest lucru. Cum să te duci tu, ca fost preşedinte de consiliu judeţean, personal la şcoli şi să încerci să-ţi impui oameni?”, a declarat şi Mirela Delea.

1 COMENTARIU

  1. […] În conferinţa de presă de azi, preşedintele Organizaţiei Judeţene a Femeilor Social-Democrate Giurgiu, Crina Stoianovici, a deschis acest subiect. “Din informaţiile avute, sunt exercitate presiuni de către anumiţi parlamentari asupra directorilor de deconcentrate, astfel încât aceştia fie ar trebui să-şi dea demisia, fie să nu-şi exercite atribuţiile de serviciu. Vă dau un exemplu, acela al […] Sursa: giurgiu-net.ro Articol sursa: Social-democraţii giurgiuveni acuză presiuni asupra şefilor de deconcentrate şi directori de şc… […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.