Săptămâna trecută, vă prezentam un caz uluitor din Mihăileşti, unde, pe un teren aparţinând Primăriei oraşului menţionat, în loc să fie amenajate bazine piscicole(aşa cum prevede o Hotărâre a Consiliului Local), zac, de luni bune, evident -ilegal, tone de deşeuri menajere. Locul s-a transformat într-un focar de infecţie, o reală bombă ecologică, mizeria de acolo afectând, fără îndoială, inclusiv pânza freatică.

Un cetăţean din Mihăileşti ne-a trimis şi fotografii şi informaţii, acelaşi giurgiuvean făcând şi plângeri la Garda de Mediu Giurgiu şi naţională.

CITIŢI ARTICOLUL, AICI: “ALERTĂ! BOMBĂ ECOLOGICĂ la Mihăileşti! Oraşul giurgiuvean, groapa de gunoi a Capitalei şi a judeţului Ilfov? Primarul Dobre, deşi informat de cetăţeni, a lăsat, luni bune, TONE de deşeuri acolo unde trebuiau să fie bazine piscicole!”

Se pare că angajaţii Gărzii Naţionale de Mediu s-ar fi pus în mişcare. Însă, ieri, 21 ianuarie, li s-ar fi cerut să se oprească. Cel care se pare că vrea să facă “legea” la Mihăileşti, împreună cu prietenul lui- primarul Mihai Dobre, nu ar fi altul decât deputatul PNL Alexandru Andrei.

Surse demne de încredere ne-au înştiinţat că acesta le-ar fi cerut comisarilor Gărzii de Mediu “să lase în pace” locul respectiv, deşeurile cu pricina şi pe primarul Mihai Dobre, despre care voci susţin că n-ar fi străin de firma care cară noaptea gunoaiele pe terenul Primăriei.

Somăm, în calitate de cetăţeni ai acestui judeţ, Garda Naţională de Mediu să respecte Legea, la fel şi Poliţia Giurgiu, care ar trebui să se sesizeze! Pentru că, după cele descrise de martori şi surse, am putea vorbi despre un caz de trafic de influenţă!

Ce lege aplicaţi, dumneavoastră, PNL-işti? Pe cea a PUMNULUI în GURA Legii?

Redacţia

1 COMENTARIU

  1. […] Săptămâna trecută, vă prezentam un caz uluitor din Mihăileşti, unde, pe un teren aparţinând Primăriei oraşului menţionat, în loc să fie amenajate bazine piscicole(aşa cum prevede o Hotărâre a Consiliului Local), zac, de luni bune, evident -ilegal, tone de deşeuri menajere. Locul s-a transformat într-un focar de infecţie, o reală bombă ecologică, mizeria de acolo […] Sursa: giurgiu-net.ro Articol sursa: SURSE: Un deputat PNL de Giurgiu, acuzat că ar fi făcut presiuni asupra Gărzii de Mediu să oprea… […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.