Ei, iată că apar şi primele „rezultate” fabuloase ale celor numiţi în funcţii, la deconcentrate, de către PNL Giurgiu! N-aveam nicio îndoială că n-o să mai auzim despre Gabriel Drăgan, fiul fostului viceprimar din Mihăileşti, cel care se afişează, cu mândrie, în poze pe Facebook, alături de renumiţi interlopi din Bucureşti şi Ilfov. Dar, din păcate pentru Giurgiu, n-a fost nimic de bine în ceea ce-l priveşte. Ba dimpotrivă!

Surse demne de încredere ne-au anunţat că, weekendul trecut, într-un local din Mihăileşti, aflat pe malul lacului din localitate, tânărul director de la Serviciul de Gospodărire a Apelor Giurgiu ar fi făcut, ne scuzaţi!, ca toţi dracii!

Adică, potrivit surselor respective, Drăgan s-ar fi îmbătat şi, cum îi şade bine unui om luat bine la bord, ar fi făcut scandal mare, s-ar fi luat la bătaie, înjurând şi spărgând lucruri prin restaurant.

Martorii spun că ar fi fost chemată Poliţia şi Gabriel Drăgan ar fi fost scos din local cu forţa, fiind la un pas de a purta şi accesoriile alea mişto, denumite… cătuşe.

Bineînţeles că n-a transpirat nimic de la oamenii legii, că, de altfel, şi prietenul lui Sile Cămătaru Gabriel Drăgan ar fi strigat că lui nu poate nimeni să-i facă ceva, că doar are… PNL în spate!

Cred că domnii de la PNL Giurgiu sunt tare, tare mândri când citesc rândurile astea!

Pe de altă parte, Drăgan nu spune prostii, dacă luăm în considerare evidenta şi nepreţuita prietenie dintre deputatul- reîntors la doctrina liberală- Alexandru Andrei şi şeful Poliţiei Giurgiu, Cătălin Georgescu.

Vă daţi seama cum ar fi vuit presa naţională şi locală, dacă făcea scandal în judeţ vreun simplu giurgiuvean…?

Apoi, Doamne, apără şi păzeşte să ai tu, giurgiuvean simplu, vreun conflict cu protejaţi d-ăştia…

Redacţia

1 COMENTARIU

  1. […] Ei, iată că apar şi primele „rezultate” fabuloase ale celor numiţi în funcţii, la deconcentrate, de către PNL Giurgiu! N-aveam nicio îndoială că n-o să mai auzim despre Gabriel Drăgan, fiul fostului viceprimar din Mihăileşti, cel care se afişează, cu mândrie, în poze pe Facebook, alături de renumiţi interlopi din Bucureşti şi Ilfov. Dar, din […] Sursa: giurgiu-net.ro Articol sursa: SURSE: Gabriel Drăgan, şeful de la Gospodărirea Apelor Giurgiu, prieten la cataramă cu interlopi… […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.